Neler Yeni

İtopya şirketin ilgisizliği

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Knk hatta benim ama ben ürünü satın aldım zatten. Parasını verdim. Yanlışlıkla iptal ettim. İptali geri çekmek istedim yapmadılar. Parayıda 10 gün sonra alırsın dediler.
Sende 10gün sonra sipariş ver.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Sıkıntı. Ürünün parasını verdim. Yanlışlıkla iptal ettim iptali geri çekmek istedim. Aradım biz yapamayız diyolar. Sıkıntı bu
paranı geç veriyorlar nasıl iptal ettin allah aşkına açıkcası bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
paranı geç veriyorlar nasıl iptal ettin allah aşkına açıkcası bilemedim
Yanlışlıkla profilden iptal ettim. Düzeltmelerini istedim yapmadılar. Parada 10 gün gecikme olcak diyolar. Bu rezillik değilmi şimdi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Rezillik bence. Şirketin ilgilenmesi gerek bu tarz hataları düzeltmesi gerekiyor. Müşteri memnuniyeti her şeyin başında gelmeli.
Itopya artık ne yapsa müşterisini memnun edemez. Sırf fiyatı çok iyi diye ordan alışveriş yaptım dün gelmesi herhalde 3 hafta sürer artık keşke yakın fiyatı olan başka site olsaydı da ordan alsaydım.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Yanlışlıkla olduğumuz Dünya'da yanlışlıkla nefes alıyoruz. Adamlar senin yanlışlıklarından sorumlu değil tabii ki de firmayı karalama boşa

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Itopya artık ne yapsa müşterisini memnun edemez. Sırf fiyatı çok iyi diye ordan alışveriş yaptım dün gelmesi herhalde 3 hafta sürer artık keşke yakın fiyatı olan başka site olsaydı da ordan alsaydım.
İtopyanın frimalarla yaptıgı anlaşmalar ve yayıncı youtuberlarla yaptıgı anlaşmalar gerçekten çok güzel atılımlar. Ama kenar mahalle esnafı gibi müşteriyi magdur etmeleri çok kötü bir şey. Hiç yakışmıyor o frimaya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Sıkıntı
Yanlışlıkla olduğumuz Dünya'da yanlışlıkla nefes alıyoruz. Adamlar senin yanlışlıklarından sorumlu değil tabii ki de firmayı karalama
Yanlışlıkla olduğumuz Dünya'da yanlışlıkla nefes alıyoruz. Adamlar senin yanlışlıklarından sorumlu değil tabii ki de firmayı karalama boşa
Firmayı karalamamı iyi oku bence yazdıklarımı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopyanın frimalarla yaptıgı anlaşmalar ve yayıncı youtuberlarla yaptıgı anlaşmalar gerçekten çok güzel atılımlar. Ama kenar mahalle esnafı gibi müşteriyi magdur etmeleri çok kötü bir şey. Hiç yakışmıyor o frimaya.
Bence sorun. Müşteri temsilcisinde kaynaklı diye düşünüyorum. Çok ilgisizler. Canlı destek ekibi kurmaları şart bence.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Yanlışlıkla profilden iptal ettim. Düzeltmelerini istedim yapmadılar. Parada 10 gün gecikme olcak diyolar. Bu rezillik değilmi şimdi.
10 gün gecikecegini zannetmem bugün iptal ettiysen yarına paran hesabında

Sıkıntı

Firmayı karalamamı iyi oku bence yazdıklarımı.

Bence sorun. Müşteri temsilcisinde kaynaklı diye düşünüyorum. Çok ilgisizler. Canlı destek ekibi kurmaları şart bence.
Bence gayet ilgileniyorlar. Temsilciye bağlanmak evet uzun sürüyor ona bişey diyemem ama bağlanınca gayet yardımcı oluyor. Ilgilenmiyor diyenler temsilciye doğru iletişim kuramıyorlar bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet

Bence gayet ilgileniyorlar. Temsilciye bağlanmak evet uzun sürüyor ona bişey diyemem ama bağlanınca gayet yardımcı oluyor. Ilgilenmiyor diyenler temsilciye doğru iletişim kuramıyorlar bence.
Durumu gayet izah ettim. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler yetkiliye bağlatıcam dediler hatta beklettiler ama bağlatmadılar.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Durumu gayet izah ettim. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler yetkiliye bağlatıcam dediler hatta beklettiler ama bağlatmadılar.
Burada zaten hata senin çok yapılabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum. Çikolata örneği vermiş arkadaş gayet iyi açıklamış 😂

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şöyle düşün adam pc basında ürünü iptal ettin adamında bosluk anı dediki hazır iptal gelmiş bankaya hemen talimat yazam 2dk almaz :D
olduda adam talimatı yazdı yolladı 10dk sorna sen aradın tabikide bizim yapabilceğimiz bişi yok der.
Sonucta bu işlerin içinde bankada var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom