Neler Yeni

İtopya şirketin ilgisizliği

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Anlamadın galiba sipariş ettim parasını verdim diyorum. Niye beklicek adam tek çekim yaptım yanlışlıkla iptal ettim diyorum.
İptal etmişssin yanlışlıkla olsada adamlar sonuca bakar

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ürün siparişinde bulundum kredi kartı tek çekim olarak. Yanlışlıkla iptal ettim siparişi. Bugün aradım durumu izah ettim. Bana şöyle söyledi bizim yapabileceğimiz bir şey yok. İtopya çalışanları işlerini hakkını vermiyor. Yetkili kişiye bağlatçam sizi dedi. Bağlatma hatta bekletti. Böyle rezillik yok.
Kanka yalnız iptali nasıl yanlışlıkla yaptın ? İptal uzun süren bir işlem hemen basınca iptal olmuyor ki ???

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Ne alakası var. Ürünü sipariş ettim tek çekim olarak. Kimsenin kapması söz konusu değil ürün stokta sürüsüyle var.
kanka adamlar zaten o ürünü satacak neden senle derde girsinler ki yapmasaydın hata kendin yaptın adamların ne suçu var böyle diye diye millet itopyadan korkar oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Kanka yalnız iptali nasıl yanlışlıkla yaptın ? İptal uzun süren bir işlem hemen basınca iptal olmuyor ki ??
Kanka yalnız iptali nasıl yanlışlıkla yaptın ? İptal uzun süren bir işlem hemen basınca iptal olmuyor ki ???
Basmayı dene bak ne oluyor uzunmu değilmi. Değerlendiriyor diyo iptaliniz. 3 gün oldu ve para 10 sonra geleceğini söylüyolar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
kanka adamlar zaten o ürünü satacak neden senle derde girsinler ki yapmasaydın hata kendin yaptın adamların ne suçu var böyle diye diye millet itopyadan korkar oldu
Knk hatta benim ama ben ürünü satın aldım zatten. Parasını verdim. Yanlışlıkla iptal ettim. İptali geri çekmek istedim yapmadılar. Parayıda 10 gün sonra alırsın dediler.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Basmayı dene bak ne oluyor uzunmu değilmi. Değerlendiriyor diyo iptaliniz. 3 gün oldu ve para 10 sonra geleceğini söylüyolar.
Kanka senin hatan fakat onlarda ilgisiz bunu diyeyim.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Knk hatta benim ama ben ürünü satın aldım zatten. Parasını verdim. Yanlışlıkla iptal ettim. İptali geri çekmek istedim yapmadılar. Parayıda 10 gün sonra alırsın dediler.
e normal sıkıntı ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

e normal sıkıntı ne?
diyorumya adamalar ilgisiz seni baştan attılar bu kadar suçlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye