bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Mecbur kalmadıkça kesinlikle alışveriş yapmayacağım bir firma. Çünkü ne zaman bir şey alsam sorun yaşıyorum
Geçen hafta pazar günü fiyatı uygun diye aldığım FSP markalı PSU hala kargoya verilmedi. 4 gün sonra arayıp kutusunun açıldığını bu yüzden muadil ürün olarak Powerboost markalı bir PSU gönderebileceklerini söylediler. Haliyle kabul etmedim. Powerboost markasının FSPnin muadili olamayacağını söylediğimde siteden istediğim markaları söylememi ve ilgileneceklerini söylediler. Asus, MSI, Thermaltake gibi markaları söyledim. +600 +1000 TL farkla birkaç model önerdiler. Ben de neden fark ödüyorum dediğimde üst model olduklarını o yüzden fark ödemem gerektiğini söylediler. Üst model istemediğimi muadil ürün istediğimi söylediğimde +600 TL farkla önerdikleri MSI MAG 600w model PSUyu fark olmadan göndermeyi kabul ettiler.
Konu biraz uzun olacak ama bilmeyenler de bilinçlensin diye yazıyorum.
İlk başta Powerboost'u kabul etsem ne olacaktı @itopya.com ? Daha kötü bir ürünü daha pahalı bir fiyata mı satmış olacaktınız? Bir de kargomu ne zaman göndermeyi planlıyorsunuz? Altı üstü bir PSU göndereceksiniz. Aradığımda hala diğer şubeden gelecek vs. deniyor. Stokta yoksa ürünü neden satıyorsunuz? Hadi sorun oldu muadil olarak kabul ettiğiniz ürünü bile gönderemiyorsunuz. Mecbur kalmadıkça tercih etmeyeceğim bir firma artık mecbur kalsam da kesinlikle tercih etmeyeceğim bir yer oldu.
Konu biraz uzun olacak ama bilmeyenler de bilinçlensin diye yazıyorum.
İlk başta Powerboost'u kabul etsem ne olacaktı @itopya.com ? Daha kötü bir ürünü daha pahalı bir fiyata mı satmış olacaktınız? Bir de kargomu ne zaman göndermeyi planlıyorsunuz? Altı üstü bir PSU göndereceksiniz. Aradığımda hala diğer şubeden gelecek vs. deniyor. Stokta yoksa ürünü neden satıyorsunuz? Hadi sorun oldu muadil olarak kabul ettiğiniz ürünü bile gönderemiyorsunuz. Mecbur kalmadıkça tercih etmeyeceğim bir firma artık mecbur kalsam da kesinlikle tercih etmeyeceğim bir yer oldu.