Ozgr 80+ Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Özgür Arslan 18 Mart 2023 #1 Arkadaşlar dün İtopyadan TechnoPad Toplama Bilgisayarını aldım henüz elime ulaşmadı bilgisayar elime ulaştığında windows yüklü bir şekildemi gelir yoksa freedos şeklindemi ?
Arkadaşlar dün İtopyadan TechnoPad Toplama Bilgisayarını aldım henüz elime ulaşmadı bilgisayar elime ulaştığında windows yüklü bir şekildemi gelir yoksa freedos şeklindemi ?
M mert333 80+ Bronze Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 804 Dahası Reaksiyon skoru 300 İsim Hüseyin Mert 18 Mart 2023 #2 Deneme sürümü yüklüyorlar diye biliyorum. Key satın alırsın 30tl ye girdiğin zaman olur.
Ozgr 80+ Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 43 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Özgür Arslan 18 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 mert333 yazmış: Deneme sürümü yüklüyorlar diye biliyorum. Key satın alırsın 30tl ye girdiğin zaman olur. Devamı için tıklayın... Key Satın Alım Sorun Oluştururmu peki
mert333 yazmış: Deneme sürümü yüklüyorlar diye biliyorum. Key satın alırsın 30tl ye girdiğin zaman olur. Devamı için tıklayın... Key Satın Alım Sorun Oluştururmu peki
M mert333 80+ Bronze Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 804 Dahası Reaksiyon skoru 300 İsim Hüseyin Mert 18 Mart 2023 #5 Ozgr yazmış: Key Satın Alım Sorun Oluştururmu peki Devamı için tıklayın... Güvenilir bir yerden alırsın olmaz sıkıntı, garantililer var örneğin kod kullanılmış veya hatalıysa yeni kod gönderiyorlar vs
Ozgr yazmış: Key Satın Alım Sorun Oluştururmu peki Devamı için tıklayın... Güvenilir bir yerden alırsın olmaz sıkıntı, garantililer var örneğin kod kullanılmış veya hatalıysa yeni kod gönderiyorlar vs