Neler Yeni

itopya toplama bilgisayarında kasa değişim talebi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
muhammet yıldız
iyi günler itopya mağazasına gidip sistem topladım ancak istediğim corsair spec delta kasanın stokta olmadığıını söylediler onun yerine power-boost vk t01b kasayı koydular eve geldikten sonra forum sitelerinde kasayı çok kötülediklerini görünce kasa ve psu değişimi talep etmek istiyorum ürünün montajı daha yapılmadı acaba böyle bir hakkım varmıdır ilgilenirler mi tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
sonuçta para verip ürün alıyorsun, değiştirmek veya iptal etmek zorundalar kendilerine bildirin gerekli işlemi yapsınlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
muhammet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim cevabın için

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
muhammet yıldız
müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkansız sırada en az 40 kişi oluyor ve sıra size gelene kadar 1 saat oluyor ve sanırım 1 saat görüşme sınırı olduğu için telefon kapanıyor yani kısır döngüde nasıl ulaşacağımı bilemiyorum

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkansız sırada en az 40 kişi oluyor ve sıra size gelene kadar 1 saat oluyor ve sanırım 1 saat görüşme sınırı olduğu için telefon kapanıyor yani kısır döngüde nasıl ulaşacağımı bilemiyorum
Ben sana tavsiye veriyim o kada kötü değil psu kötü biraz kalitesiz miş bende power boost vk-g2052s kasayı sipariş verdim bütçen varsa değiştir sin yoksa degistirmesin ben bilgisayar mühendisine sordum bozulursa anakarta falan zarar verir mi diye yok dedi bozulursa kendi içinde bozulur ve degistirisin dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
muhammet yıldız
Ben sana tavsiye veriyim o kada kötü değil PSU kötü biraz kalitesiz miş bende power boost vk-g2052s kasayı sipariş verdim bütçen varsa değiştir sin yoksa degistirmesin ben bilgisayar mühendisine sordum bozulursa anakarta falan zarar verir mi diye yok dedi bozulursa kendi içinde bozulur ve degistirisin dedi
bütçem var aslında corsair icue 220t kasa ve sharkoon shp 650 v2 psu almayı planlıyordum ama müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor

Top Bottom