hayır daha verilmemiş kargoya verildiği zaman size takip numarası veriyolar ordan bakabilirsinizselamlar yaklaşık 2 gündür ekran bu şekilde kargoya verilmişmi verilmemişmi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
Hala*selamlar yaklaşık 2 gündür ekran bu şekilde kargoya verilmişmi verilmemişmi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim Alıntıyı görüntüle
Hala*
hocam siz türkçe öğretmeni misiniz?A2 Türkçe. Kargoya verilecektir.
sinirli bir arkadaş galiba açıklayacak bir cümle bulamadım durumu bu şekilde yazdımhocam siz türkçe öğretmeni misiniz?
boşver dostum bazıları böyle sen gene yazarken dikkat et ama olur böyle şeylersinirli bir arkadaş galiba açıklayacak bir cümle bulamadım durumu bu şekilde yazdım
teşekkürlerDaha kargoya verilmemiş
Kargoya verildiğinde ups'in altında kargo takip linki bırakılıcaktır.
Hâlânın yazımını bilmek için türkçe öğretmeni olmaya gerek yok. Konuya gelecek olursan SMS yoluyla size kargo takip numarası gelmesi gerek geldiği zaman yola çıkmış oluyor.hocam siz türkçe öğretmeni misiniz?
ya kardeşim helal olsun sana biliyorsun yazımını afferin çatal bıçak takımı kazandın ne boş insanlarsınız burda bir soru soruyorum yanlış yazdım ee allah allahHalanın yazımını bilmek için türkçe öğretmeni olmaya gerek yok. Konuya gelecek olursan SMS yoluyla size kargo takip numarası gelmesi gerek geldiği zaman yola çıkmış oluyor.
Türkçemizi güzel kullanmak için Türkçe öğretmeni mi olmalıyız?hocam siz türkçe öğretmeni misiniz?
tamam kanka sensinTürkçemizi güzel kullanmak için Türkçe öğretmeni mi olmalıyız?