İtopya üzerinden alınan sıvı soğutucuda çıkması gereken kablolar çıkmadı

doqixd

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhaba. 3 gün önce İtopya üzerinden Corsair iCUE lınk Titan 240 RX RGB AiO 240mm beyaz işlemci sıvı soğutucu model soğutucu aldım. Bugün elime ulaştı fakat kablolarda eksik var olması gereken 2 kablo yok. Birincisi işlemci üzerindeki pompaya takılan bir ucu USB-C bir ucu USB 2.0 olan bir kablo ve o USB 2.0 ucunu çoklayan kablo yok. Kutuyu ben açtım ve çıkmadı İtopya'yı aradım Corsair desteği arayın dedi aradım İtopya'yı arayın dedi sistem öylece kaldı. Bu kabloları nereden temin edebilirim?

Merhaba. 3 gün önce İtopya üzerinden Corsair iCUE lınk Titan 240 RX RGB AiO 240mm beyaz işlemci sıvı soğutucu model soğutucu aldım. Bugün elime ulaştı fakat kablolarda eksik var olması gereken 2 kablo yok. Birincisi işlemci üzerindeki pompaya takılan bir ucu USB-C bir ucu USB 2.0 olan bir kablo ve o USB 2.0 ucunu çoklayan kablo yok. Kutuyu ben açtım ve çıkmadı İtopya'yı aradım Corsair desteği arayın dedi aradım İtopya'yı arayın dedi sistem öylece kaldı. Bu kabloları nereden temin edebilirim?
İtopya pişmanlıktır deneyimlemiş oldun.

İade edeveğini söyle itioyaya yada ara sinirli şekilde ki bu konu kabul edilemez

Çıkmadı dediğim iki kablo bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopya pişmanlıktır deneyimlemiş oldun.
Sormayın biz açmıyoruz siz açıyorsunuz diyor sıvı soğutucu dışında hiç bir işe yaramayan kabloları ne yapacağım sanki ben

İade edeveğini söyle itioyaya yada ara sinirli şekilde ki bu konu kabul edilemez
Bu sefer de kutu içeriğinde gözüken kablolar yok diye almazlar

Ekler

• IMG_0224.webp
    IMG_0224.webp
    113.7 KB · Hit: 17
  • IMG_0225.webp
    IMG_0225.webp
    98.6 KB · Hit: 18
Çıkmadı dediğim iki kablo bunlar

Sormayın biz açmıyoruz siz açıyorsunuz diyor sıvı soğutucu dışında hiç bir işe yaramayan kabloları ne yapacağım sanki ben

Bu sefer de kutu içeriğinde gözüken kablolar yok diye almazlar
Keşke açarken video çekseydiniz siz yinede edin iade alirmi almazmi gormus olursun

İnsan bilemiyor ki hocam adamlar herkese sponsor aşırı güven veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,115
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri