Ryzen 6600 djejsjsjİkisi de miladı dolmuş ekran kartları, oyunlarda sıkıntı yaşarsın. En kötü ryzen 6600 ekran kartı al . Takip edersen elbet düşüyor sistemler.
O anladı sıkıntı yok işlemci olmadığını biliyor. RX 6600 evet. Gençlerle uğraşmak zor iş.Ryzen 6600 djejsjsj
rx olmasın o
şimdi alıcaksan rx6600 altı alma.4gb Vram yetmezRX 6500 XT R5 5500 Gamebooster PSU 10k sistem fiyati
GTX 1650 i3 12100f Powerboost PSU 10k
Bunlar alınirmi hocam PSU dandikmi
İtopya üzerinde sistemler
Telefondan yazdım ondan hocam ,Ryzen 6600 djejsjsj
rx olmasın o
İdarelik olarak gayet yeterliler ama uzun kullanımda ne olur bilmem genelde bilindik markalara göre malzeme kalitesi v.s daha düşük oluyor ama şu ana kadar problem çıkarttıklarını duymadımda görmedimde şahsen 2 tane powerboost psu lu kasam var gayet normal çalışıyolar ve hiç bir sorun çıkartmadılar ama bu yine de kaliteli oldukları manasına gelmez ilerde paranız olursa isterseniz psu ya upgrade yapabilirsiniz.Telefondan yazdım ondan hocam ,
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU kar kötümü
Uzun kullanım için alıyorumİdarelik olarak gayet yeterliler ama uzun kullanımda ne olur bilmem genelde bilindik markalara göre malzeme kalitesi v.s daha düşük oluyor ama şu ana kadar problem çıkarttıklarını duymadımda görmedimde şahsen 2 tane powerboost psu lu kasam var gayet normal çalışıyolar ve hiç bir sorun çıkartmadılar ama bu yine de kaliteli oldukları manasına gelmez ilerde paranız olursa isterseniz psu ya upgrade yapabilirsiniz.
powerboostun psu var o kadar elektrik gitti geldi bişi olmadı henüzUzun kullanım için alıyorum
Kaç yıldır kullanıyorsun hocampowerboostun psu var o kadar elektrik gitti geldi bişi olmadı henüz
7.ay oluyor şuanKaç yıldır kullanıyorsun hocam
12999 TL ye. Varfiyatları kötü kendin toplasan daha iyisi toplanır hatta belki direkt 9-10kya 6600lü hazır sistem vardır sahibindende