Neler Yeni

İtopya veya İncehesap ? hk.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar, sistemin özellikleri ney ya da sistem kaç tl olacak gibi sorular sormayacağım lütfen linçlemeyin. Abdullah Abi nin çıkaracağı sistem İncehesap ta veya İtopya da olacakmış galiba. Bu iki firma hakkında birbirinden çok şikayet görmüştüm. Çıktığı gibi sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum aynı anda çok fazla kişi sipariş vereceği için bi karışıklık olur mu? Bide son olarak sistemi demonte olarak sipariş verirsek, montajlı haliden daha kısa sürede mi gelir?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Arkadaşlar, sistemin özellikleri ney ya da sistem kaç TL olacak gibi sorular sormayacağım lütfen linçlemeyin. Abdullah Abi nin çıkaracağı sistem İncehesap ta veya İtopya da olacakmış galiba. Bu iki firma hakkında birbirinden çok şikayet görmüştüm. Çıktığı gibi sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum aynı anda çok fazla kişi sipariş vereceği için bi karışıklık olur mu? Bide son olarak sistemi demonte olarak sipariş verirsek, montajlı haliden daha kısa sürede mi gelir?
1. yoğunluktan dolayı 15-20 gün sonra sistem eline ulaşır 2. demonte sipariş verirsen daha erken kargoya verirler

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Büyük ihtimalle itopya'dan çıkacak sistem.

Montajsız sipariş ederseniz daha kısa sürede gelir diye düşünüyorum. Ama bence gerek yok. Bırakın onlar kursunlar. Eksik parça falan gönderirler yoğun sipariş altında, uğraşırsınız.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Arkadaşlar, sistemin özellikleri ney ya da sistem kaç TL olacak gibi sorular sormayacağım lütfen linçlemeyin. Abdullah Abi nin çıkaracağı sistem İncehesap ta veya İtopya da olacakmış galiba. Bu iki firma hakkında birbirinden çok şikayet görmüştüm. Çıktığı gibi sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum aynı anda çok fazla kişi sipariş vereceği için bi karışıklık olur mu? Bide son olarak sistemi demonte olarak sipariş verirsek, montajlı haliden daha kısa sürede mi gelir?

Pandemi sürecinde maalesef her yer yoğun ve kargolar bazı kargolar kota uyguladığı için gecikmeler yaşanıyor.

Demonte olarak alırsanız daha hızlı gelir.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle itopya'dan çıkacak sistem.

Montajsız sipariş ederseniz daha kısa sürede gelir diye düşünüyorum. Ama bence gerek yok. Bırakın onlar kursunlar. Eksik parça falan gönderirler yoğun sipariş altında, uğraşırsınız.
Montajsız aldığımızda ürünler tek tek mi geliyor

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Demonte şekilde daha hızlı ulaşır fakat ne kadar hızlı bir şekilde sipariş verirsen o kadar hızlı gelir siparişin bence hızlı ol ve demonte iste

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Teşekkür ederim yardım için bide son sorum olcaktı montajı 2 hafta filan sürüyor diye şikayetler görmüştğm daha fazla sürer mi?
2-3 Hafta içinde elinize ulaşır en geç.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Demonte şekilde daha hızlı ulaşır fakat ne kadar hızlı bir şekilde sipariş verirsen o kadar hızlı gelir siparişin bence hızlı ol ve demonte iste
Sırayla mı ürünü test edip kargoluyorlar yoksa rastgele mi

TheViola

80+
İncehesap ile ilgili bir fikrim yok ama . İtopya hakkında konuşayım pandemi etkisini unutma o yüzden biraz sarkma mevcut sürelerde ama onun dışında bir sıkıntı yok.Demonte alman süreni tabi ki kısaltır biraz daha. Gidip bizzat alma durumun varsa o şekilde de yapabilirsin. En hızlı yolu o

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
incehesap yurtiçi kargoyla yollarını ayırma arifesindeler, aras kargo ile anlaşma yapmaya çalışıyorlar, bu süreçte incehesaptan tekli siparişlerde de gecikme yaşayabilirsiniz. En geç 15 iş günü içerisinde hazır sistemler elinize ulaşıyor. Bize taahhüt edilen 15 iş gününü daha geçmedi. İtopya ise 1 hafta içinde elinize ulaşıyor genelde daha geçtiğini görmedim. Fakat yoğunluk olacağı için orada da gecikmeler olabilir

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Sırayla mı ürünü test edip kargoluyorlar yoksa rastgele mi
Size gelen ürünler sıfır zaten test edilmesine gerek yok, sadece kurulum hizmeti isterseniz benchmark testleri yapılıyor herhangi bir aksilikte değiştiriyorlar benim tavsiyem sistem montajlamayı biliyosan demonte iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom