Bende 20k ya sistem toplamıştım. 1 hafta sonra baktığımda yani şuan 28k oldu.10k ya alacağım hazır sisteme zam yaparak 18k ya çıkardılar. Konuyla alakalı bilgi sahibi olan var mı? Çünkü 2 katı zam mümkün olamaz
Parçaların stokları bitmiştir.10k ya alacağım hazır sisteme zam yaparak 18k ya çıkardılar. Konuyla alakalı bilgi sahibi olan var mı? Çünkü 2 katı zam mümkün olamaz
Hocam bu sistemin fiyatı tekrardan 10k ya düşer mi ? İtopya ya çok yabancıyım, hazır sisteme ihtiyacım var. Bu sistemi bütçeme uygun ve F/P olarak görüyordum zam gelmesi üzdüİndirim günü bitti(25mayis) o yüzden fiyatlar yüksek, haftaya normal fiyatlara dönerler.
Karne günü yani okul kapanırken belki bir şeyler yaparlar genelde karne hediyesi gibi etkinlikler yapıyorlarİtopyanin belirli bi indirim günleri var mı, yoksa belirli sistemleri indirimli şekilde mi çıkarıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu sistemin fiyatı tekrardan 10k ya düşer mi ? İtopya ya çok yabancıyım, hazır sisteme ihtiyacım var. Bu sistemi bütçeme uygun ve F/P olarak görüyordum zam gelmesi üzdü
Mayıs ayı boyunca hafta sonları geçici zamlar oldu. Hafta içi tekrar kontrol edin.10k ya alacağım hazır sisteme zam yaparak 18k ya çıkardılar. Konuyla alakalı bilgi sahibi olan var mı? Çünkü 2 katı zam mümkün olamaz
Hocam zamanında alman lazımdı bende bunu bilerek uygun fiyattan aldım sistemimi 11899dan 22k ya yükseldi sadece hazırlamaları uzun sürüyor biraz keşke kaçirmasaydın kampanyayı bu kampanya kaçırılmaması gereken bir kampanyaydı10k ya alacağım hazır sisteme zam yaparak 18k ya çıkardılar. Konuyla alakalı bilgi sahibi olan var mı? Çünkü 2 katı zam mümkün olamaz