Belki de haftaya 3.5 olur
Bayram indirimi bitti.
Fiyatlar yükselip azalıyor indirim de olduğu zaman ve olmadığı zaman ve farklı zaman diliminde farklı fiyatlar önemli olan başka yerlerde de ne kadar dan gidiyor eğer fiyatlar komple yükseldi ise sıkıntı o zaman
İtopya'dan almak zorunda değilsin
Haftaya maaşımı alicam o zaman almayı planlıyordum 2 k olduğu zaman için bahsediyorum şimdi alamiyicam herhaldeBu paraya değmez.
Aynısı değil knkİtopya'dan almak zorunda değilsin
![]()
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 1 MS 144 Hz HDMI+DP - PttAVM.com - 2025
ViewSonic VX2458-MHD 23.6" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD TN LED Monitör SIFIR, KAPALI KUTU, ADINIZA FATURALI - 2025www.pttavm.com
İşte biz de bekleyelim indirim gelsin alalım diyeLG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu monitörden almıştım bir kaç ay önce. 1400 TL ye
Bak birkaç ay önce diyorum. 1400 TL diyorum.
Şimdi de bu fiyatları görünce alası gelmiyor insanın yazık yaAbim 1k ya almıştı bunu ya![]()
Şimdi bakabilirsin.Haftaya maaşımı alicam o zaman almayı planlıyordum 2 k olduğu zaman için bahsediyorum şimdi alamiyicam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynısı değil knk![]()