Neler Yeni

itopyada tanıdığı olan

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
feridun bakan
forumda olup da itopya ile sorun yaşayanlar Abdullah Bey'e yazsın bence, bizler onun reklamları yüzünden itopyadan alışveriş yapıyor ve mağdur oluyoruz. ya da sisteme kod girilsin , donanım arşivinden gidenlere öncelik tanınsın. bir ürünü 5 gündür kargoya veremediler (demonte)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Dediğim gibi büyük indirim olmadıkça İTopyadan don bile alınmaz

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Saçma, alacakların hakkının yenmemesi lazım. Kimin ürünü ne zaman gelecekse o zaman gelmeli.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
forumda olup da itopya ile sorun yaşayanlar Abdullah Bey'e yazsın bence, bizler onun reklamları yüzünden itopyadan alışveriş yapıyor ve mağdur oluyoruz. ya da sisteme kod girilsin , donanım arşivinden gidenlere öncelik tanınsın. bir ürünü 5 gündür kargoya veremediler (demonte)
Benim 3 ay önce sipariş ettiğim mouseyi 10 günde kargoya verdiler.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
İtopya'dan aldığım sistemin SSD dışında neredeyse çoğu parçası sıkıntılı çıktı, RAM ve işlemci iade aldılar ama geri kalanlarına bir şey yapmadılar.

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
feridun bakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma, alacakların hakkının yenmemesi lazım. Kimin ürünü ne zaman gelecekse o zaman gelmeli.
o zaman 2 gün önce ürünümün gelmesi gerekiyordu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya'dan aldığım sistemin SSD dışında neredeyse çoğu parçası sıkıntılı çıktı, RAM ve işlemci iade aldılar ama geri kalanlarına bir şey yapmadılar.
ne zaman ve hangi ürünleri aldınız ? ben de korktum şuan :(

Top Bottom