itopyada tanıdığı olan

cedriccik

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7
forumda olup da itopya ile sorun yaşayanlar Abdullah Bey'e yazsın bence, bizler onun reklamları yüzünden itopyadan alışveriş yapıyor ve mağdur oluyoruz. ya da sisteme kod girilsin , donanım arşivinden gidenlere öncelik tanınsın. bir ürünü 5 gündür kargoya veremediler (demonte)

Dediğim gibi büyük indirim olmadıkça İTopyadan don bile alınmaz

Saçma, alacakların hakkının yenmemesi lazım. Kimin ürünü ne zaman gelecekse o zaman gelmeli.

forumda olup da itopya ile sorun yaşayanlar Abdullah Bey'e yazsın bence, bizler onun reklamları yüzünden itopyadan alışveriş yapıyor ve mağdur oluyoruz. ya da sisteme kod girilsin , donanım arşivinden gidenlere öncelik tanınsın. bir ürünü 5 gündür kargoya veremediler (demonte)
Benim 3 ay önce sipariş ettiğim mouseyi 10 günde kargoya verdiler.

İtopya'dan aldığım sistemin SSD dışında neredeyse çoğu parçası sıkıntılı çıktı, RAM ve işlemci iade aldılar ama geri kalanlarına bir şey yapmadılar.

Saçma, alacakların hakkının yenmemesi lazım. Kimin ürünü ne zaman gelecekse o zaman gelmeli.
o zaman 2 gün önce ürünümün gelmesi gerekiyordu :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İtopya'dan aldığım sistemin SSD dışında neredeyse çoğu parçası sıkıntılı çıktı, RAM ve işlemci iade aldılar ama geri kalanlarına bir şey yapmadılar.
ne zaman ve hangi ürünleri aldınız ? ben de korktum şuan :(

o zaman 2 gün önce ürünümün gelmesi gerekiyordu :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman ve hangi ürünleri aldınız ? ben de korktum şuan :(
Ürünlerin hiç birinin kronik sorunu yoktu. 3 ay oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,148
Üyeler
191,361
Son üye
UncZ→
Geri