Neler Yeni

İtopya'daki Hatalı Ürün Bilgisi

FareV

80+ Bronze
Model aynı gelmiş açıklama yanlış evet ama 22 ay önce aldığınız şeyin bugün iadesinin alınmasını nasıl beklersiniz ki ?
Hahaha çok mantıklı bir yorum kardeşim bu arada zaten ürünün garantisi biticek 2 ay sonra itopya haklı bence onlarda 2 yıllık monitörü değiştirmek istemez garantisi bitince farketmen çok ayro bir olay

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
Model aynı gelmiş açıklama yanlış evet ama 22 ay önce aldığınız şeyin bugün iadesinin alınmasını nasıl beklersiniz ki ?
Beklemiyorum zaten haklıymış gibi baksaydınız diyorlar. Düzgünce hata olmuş kusura bakmayın deseler sıkıntı yok bende farkındayım 22 ay olduğunu kendim kullanmıyorum kardeşime almıştım benim buradanda bir beklentim yok sadece dikkatli olunması için yazdım kimse bir ürünü araştırmak zorunda değil yada anlamıyor olabilir orada ne yazıyorsa o gönderilmeli.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Hocam kontrol edeceksiniz, şimdi farkına varmanın bir anlamı yok :D

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
Zaten herhangi bir beklentim yok iade almasınlar haklıymış gibi kontrol etseydiniz diyorlar hata olmuş kusura bakmayın deseler bir sıkıntı yok kendim kullanmadığım için farketmedim kardeşime almıştım yılda bir gidiyorum en son gittiğimde farkettim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan
Dolandırıcılık yok ama yalan var. Satışta her zaman iyi olan rakamlarla pazarlanıyor. O monitör 1ms de çalışıyor ama normal hali 5ms

Alperenyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yalçınkaya
Ürün alırken hiçbir zaman sitedeki verileri dikkate almam. Özellikle monitör konusunda. Aynı monitörü kendi sitesinden baksanız tüm özelliklerini doğru bir şekilde görebilirsiniz. Çoğu firma doğru bile girmiyor zaten. Biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Sahtekarlık bir durum yok.
Kontrol etmek zorunda veya araştırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum neden bu sorunlar Hepsiburada da yaşanmıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kontrol etmek zorunda veya araştırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum neden bu sorunlar Hepsiburada da yaşanmıyor.
Hepsiburada'da da aşırı derece hatalı ürün bilgisi dolu, her sitede böyle bu durum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fakat müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar.
2 yıl geçmiş bir durumda hiçbir firma bunda iade gibi bir işlem yapmaz, hatta özellikle art niyetli bir yaklaşım olarak görür çoğu.

krammer

80+ Bronze
Zaten herhangi bir beklentim yok iade almasınlar haklıymış gibi kontrol etseydiniz diyorlar hata olmuş kusura bakmayın deseler bir sıkıntı yok kendim kullanmadığım için farketmedim kardeşime almıştım yılda bir gidiyorum en son gittiğimde farkettim
Tabi bu şekilde düşünüyorsanız haklısınız. Ama özellikle monitörlerde tüm sitelerde böyle yanlışlar olabiliyor. TN panellere ips yazıyorlar. Dahili hoparlör olmayana var yazıyorlar iyi araştırmak lazım. Sağlık olsun diyelim..

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam isterseniz fatura adresini sansürleyin sıkıntı olabilir gibi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hepsiburadada yanlış bilgiler mevcut ama kimse bir şey alınca bu yanlış geldi demiyor çünkü modelin gerçek özelliklerini araştırıyor. Ben de değerli bir şey alacaksan araştırmak zorundasın diye düşünüyorum. Karşılaştığınız durumu yaşayan çok kişi var burada ve hepsi de farkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom