İtopya'daki Hatalı Ürün Bilgisi

Model aynı gelmiş açıklama yanlış evet ama 22 ay önce aldığınız şeyin bugün iadesinin alınmasını nasıl beklersiniz ki ?
Hahaha çok mantıklı bir yorum kardeşim bu arada zaten ürünün garantisi biticek 2 ay sonra itopya haklı bence onlarda 2 yıllık monitörü değiştirmek istemez garantisi bitince farketmen çok ayro bir olay

Model aynı gelmiş açıklama yanlış evet ama 22 ay önce aldığınız şeyin bugün iadesinin alınmasını nasıl beklersiniz ki ?
Beklemiyorum zaten haklıymış gibi baksaydınız diyorlar. Düzgünce hata olmuş kusura bakmayın deseler sıkıntı yok bende farkındayım 22 ay olduğunu kendim kullanmıyorum kardeşime almıştım benim buradanda bir beklentim yok sadece dikkatli olunması için yazdım kimse bir ürünü araştırmak zorunda değil yada anlamıyor olabilir orada ne yazıyorsa o gönderilmeli.

Hocam kontrol edeceksiniz, şimdi farkına varmanın bir anlamı yok :D

Zaten herhangi bir beklentim yok iade almasınlar haklıymış gibi kontrol etseydiniz diyorlar hata olmuş kusura bakmayın deseler bir sıkıntı yok kendim kullanmadığım için farketmedim kardeşime almıştım yılda bir gidiyorum en son gittiğimde farkettim

Dolandırıcılık yok ama yalan var. Satışta her zaman iyi olan rakamlarla pazarlanıyor. O monitör 1ms de çalışıyor ama normal hali 5ms

Ürün alırken hiçbir zaman sitedeki verileri dikkate almam. Özellikle monitör konusunda. Aynı monitörü kendi sitesinden baksanız tüm özelliklerini doğru bir şekilde görebilirsiniz. Çoğu firma doğru bile girmiyor zaten. Biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Sahtekarlık bir durum yok.
Kontrol etmek zorunda veya araştırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum neden bu sorunlar Hepsiburada da yaşanmıyor.

Kontrol etmek zorunda veya araştırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum neden bu sorunlar Hepsiburada da yaşanmıyor.
Hepsiburada'da da aşırı derece hatalı ürün bilgisi dolu, her sitede böyle bu durum.

Fakat müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar.
2 yıl geçmiş bir durumda hiçbir firma bunda iade gibi bir işlem yapmaz, hatta özellikle art niyetli bir yaklaşım olarak görür çoğu.

Zaten herhangi bir beklentim yok iade almasınlar haklıymış gibi kontrol etseydiniz diyorlar hata olmuş kusura bakmayın deseler bir sıkıntı yok kendim kullanmadığım için farketmedim kardeşime almıştım yılda bir gidiyorum en son gittiğimde farkettim
Tabi bu şekilde düşünüyorsanız haklısınız. Ama özellikle monitörlerde tüm sitelerde böyle yanlışlar olabiliyor. TN panellere ips yazıyorlar. Dahili hoparlör olmayana var yazıyorlar iyi araştırmak lazım. Sağlık olsun diyelim..

Hocam isterseniz fatura adresini sansürleyin sıkıntı olabilir gibi.

Hepsiburadada yanlış bilgiler mevcut ama kimse bir şey alınca bu yanlış geldi demiyor çünkü modelin gerçek özelliklerini araştırıyor. Ben de değerli bir şey alacaksan araştırmak zorundasın diye düşünüyorum. Karşılaştığınız durumu yaşayan çok kişi var burada ve hepsi de farkında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri