Neler Yeni

itopyadaki TROYA-SCHOOL nasıl

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Doğru ama bunu alan illaki oyun oynayacaktır. Bi tık daha koyup daha iyi şeyler alınabilir diyorum ben. En fazla 300-350 TL farkla daha iyi mouse ve klavye alabilir veya kafa kafaya gelir..
Dediğim gibi tercihe kalır. Bütçe arttırdığın zaman eşit bir kıyaslama olmuyor işte.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Bunu neye göre söylediniz acaba çok merak ettim açıkcası.

Sıfır olarak 24 inç monitörler 2000 TL zaten. Klavye ve mouse saymıyorum. İçinde yazıcı bile var. Sistem zaten şuan en ucuz 6000 TL ye satılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kasayı 5k ya bulur musun ?
tek kasa değil miymiş?

Strelok

80+ Silver
Bunu neye göre söylediniz acaba çok merak ettim açıkcası.

Sıfır olarak 24 inç monitörler 2000 TL zaten. Klavye ve mouse saymıyorum. İçinde yazıcı bile var. Sistem zaten şuan en ucuz 6000 TL ye satılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kasayı 5k ya bulur musun ?
Bana daha çok indirim tuzağına aynı fiyattan satıyorlar gibi geldi,epik turbox anı

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Aynı işlemci bende var lol valo falan cok rahat oynuyorum. Fazla parası olmayan için full set halinde iyi duruyor.
dostum gta, pubg gibi oyunlarda ne kadar fps alıyorsun eğer rahatlıkla oynatıyorsa sipariş vereceğim bende lütfen yardımcı olursan çok sevinirim

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
dostum gta, PUBG gibi oyunlarda ne kadar fps alıyorsun eğer rahatlıkla oynatıyorsa sipariş vereceğim bende lütfen yardımcı olursan çok sevinirim
GTA veya PUBG oynamadım. Valorant söyleyebilirim 140-150 FPS 1080P ve Low ayarlarda.

buna da bakabilirsin

Top Bottom