Neler Yeni

İtopyadan 10 Aralık ve sonrası şipariş verip kargosu eline ulaşan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
OnurÇiftci
Merhabalar,
23.11.2020 tarihinde itopyadan PC siparişi vermiştim. Bugün baktığımda halen siparişiniz alındı aşamasında görünüyor. Şikayet vara baktım yüzlerce kişi konu açmış 2 haftadır ürünleri gönderilmemiş daha. Merakımı gidermek için soruyorum acaba 10 Kasım 2020 ve sonrası sipariş verip teslim alan var mı?. İyi düşünerekten önümüzdeki hafta belki kargoya verirler diye düşünüyorum. Paramıza çökmezler. Daha öncede sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım. Youtuberlarda güzel reklamını yapıyordu. Umarım bir sıkıntı yaşamam. İptal etmekte istemiyorum topladığım sistem üzerine 1300 TL koydu.
Allah seni inandırısn ben pc de değil 2 adet demonte ram sipariş ettim 20 kasımda hala kargoya bile verilmedi !

mkalay9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet
sakın iptal etmeyin çok uzun süre iade sürer altlarda kalır iade onaylanmaz 10 kasımda verdiyseniz gidin hakkınızı arayın mahkemede 20 gün insaf. Ben 24 Kasımda sipariş vermişim bugün akşam kargolandı gözüktü ama 20 gün fazla
Ben iptal ettiğim gün mail attım onaydılar 8 iş günü içinde yatiricaklar siz mail atmazsanız onaylamazlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
başlığı düzelt dostum

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Razer Viper Mini ön siparişle satın aldım. 30 kasımda kargoya verilecektir yazıyordu. Vermediler kargoya. Muhtemelen 2-3 gün daha vermezler. Ha bu arada sitede 2 mağazalarındada stok var yazdığı halde böyle yaptılar. En ucuz orda diye sipariş verdim.Bu kargoya ürün verme yavaşlığı gerçekten işlerini kötü etkileyecek diye düşünüyorum çünkü çok büyük indirim görmediğim sürece bir daha İtopyadan alışveriş yapmam. Pandemi sağolsun bir çok firma bunu bahane ederek işlerini yavaşlattı. Bazı firmalarda aksine hızlı çalışmaya devam etti. Bu pandemi sadece İtopyaya var sanırım.

Extracted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan akyüz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün
Daha ödemeniz alındı aşamasında bemimki. 9 gün oldu hiçbir işlem başlamamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yazayım başlığa merak ettiğim konu o kargosu eline ulaşan var mı
eşine yazmısın bi arkadaş da yazdı aynısını

Extracted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan akyüz
Allah seni inandırısn ben PC de değil 2 adet demonte ram sipariş ettim 20 kasımda hala kargoya bile verilmedi !
Kargoya verilirse bilgi verirsen sevinirim. Kaç günde kargoya veriliyor onu merak ediyorum.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Merhabalar,
23.11.2020 tarihinde itopyadan PC siparişi vermiştim. Bugün baktığımda halen siparişiniz alındı aşamasında görünüyor. Şikayet vara baktım yüzlerce kişi konu açmış 2 haftadır ürünleri gönderilmemiş daha. Merakımı gidermek için soruyorum acaba 10 Kasım 2020 ve sonrası sipariş verip teslim alan var mı?. İyi düşünerekten önümüzdeki hafta belki kargoya verirler diye düşünüyorum. Paramıza çökmezler. Daha öncede sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım. Youtuberlarda güzel reklamını yapıyordu. Umarım bir sıkıntı yaşamam. İptal etmekte istemiyorum topladığım sistem üzerine 1300 TL koydu.
kargo takibi nasıl yapılıyor sevk edilmeye hazıır diyor 29unda söyledim

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Siparişiniz alındı Ürünleriniz Hazırlanıyor Siparişiniz sevk edilmeye hazır. Bu aşamadan sonra sipariş iptal edilemez.
son aşama olanda benimki geliyor mu yani

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Merhabalar,
20.11.2020 ssd sipariş verdim bugün geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom