goku010203
80+ Bronze
Max, ütopya çok güzeldir.Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu geçtim windows yavaş çalışıyordu bilgisayarım yavaş açılıyordu anlayacağınız yaptığım her işlem aşırı yavaştı her şeyi denedim biosu güncelledim tüm bios ayarlarını yaptım windows performans ayarlarına kadar en ince ayrıntıyı denedim olmayınca dedim ki acaba sahte mi çıktı çünkü son zamanlarda bu tarz içerikler gördüm açıkcası sahte olacağını düşünmüyordum çünkü İtopya’dan satın almıştım içim rahattı şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Sayın Abdullah abiyi etiketlemeyi bilmiyorum ona etiket atarsanız çok sevinirim sanırım onun da ilgisini çeker bu konu her neyse lafı fazla uzatmayacağım canım çok sıkkın inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başıma ilk defa böyle bir olay geldi yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese iyi forumlar…