Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

goku010203

80+ Bronze
Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu geçtim windows yavaş çalışıyordu bilgisayarım yavaş açılıyordu anlayacağınız yaptığım her işlem aşırı yavaştı her şeyi denedim biosu güncelledim tüm bios ayarlarını yaptım windows performans ayarlarına kadar en ince ayrıntıyı denedim olmayınca dedim ki acaba sahte mi çıktı çünkü son zamanlarda bu tarz içerikler gördüm açıkcası sahte olacağını düşünmüyordum çünkü İtopya’dan satın almıştım içim rahattı şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Sayın Abdullah abiyi etiketlemeyi bilmiyorum ona etiket atarsanız çok sevinirim sanırım onun da ilgisini çeker bu konu her neyse lafı fazla uzatmayacağım canım çok sıkkın inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başıma ilk defa böyle bir olay geldi yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese iyi forumlar…
Max, ütopya çok güzeldir.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Erdem çay
Hala laf sokma derdindesiniz. Işık hızıyla cevap geldi ürün orjinal deniyor. Gönderin bakalım diyorlar.
Anlamadım adamlar daha ne yapsın.

Ayrıca başlığın değiştirilmesi lazım firma için zedeleyici bir itham.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
İlginiz için teşekkür ederim ben yine de ürünü size kargolayacağım farklı sistem de işlemciyi test etme şansım olmadığı için siz test edip sonuçları benimle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim
ürün alalı ne kadar oldu

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
itopyadan hiç alışveriş yapmam ancak sahte ürün göndereceğine imkan bile vermiyorum.

KlausM

80+ Silver
İtopya yani ne beklersin ki :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yunus Emre Uzun
Ürün seri nosunu kontrol ettirdik ürün resmi dist. Koyuncu'ya ait ve benimde paylaştığım görselle ürün %99 ihtimal sahte değil, arkadaş farklı bir yayının yanlış bir paylaşımından ötürü telaşlanmış anladığım kadarıyla işlemci direkt orijinal ama sorunlu olma ihtimali muhtemel.
Abdullah hocam bir kez daha teşekkürler gerçekten kullanıcılarınıza sağladığınız hizmetin haddi hesabı yok umarım arkadaşın sorunu çözülür gerçekten hoş olmayan bir durum iki taraf içinde...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan Kutlu
Hala konuda İtopya'ya laf atanlar var anlamıyorum gerçekten. Zaten İtopya'nın bilerek sahte parça göndermesi imkansız gibi bir şey. En fazla işlemcide üretim hatası vardır. 2 saat içinde konu çözüme kavuşturulmuş daha ne bekliyorsunuz.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Deniz Bey
Yahu arkadaş iyi ki sahte işlemci muhabbeti çıktı en ufak sorun oldumu işlemci sahte demeyin milleti ayağa kaldırmışsınız resmi satıcı itopya böyle bir şey mümkün değil durduk yere galeyana getirmeyin hiç bir test yapmadan sistem yavaş çalışıyor düşük FPS diye sahte demek çok saçma , direkt firma ismi verip sahte demek ayrıca saçmalık,pc hocası videosunu düzgün izlememişsin heralde sahte işlemci çalışmaz diyor, çalışıp düşük performans varsa başka bir durum vardır.

Konu silinmeli bence herkes konuyu okumaz başlığa göre yorum yapar durduk yere adamların müşteri kaybetmesine sebep veriyorsunuz,

Yandık valla en Ufak bişey de işlemci sahte gönderileri çoğalmaz umarım

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Durmuş T.
Yahu arkadaş iyi ki sahte işlemci muhabbeti çıktı en ufak sorun oldumu işlemci sahte demeyin milleti ayağa kaldırmışsınız resmi satıcı itopya böyle bir şey mümkün değil durduk yere galeyana getirmeyin hiç bir test yapmadan sistem yavaş çalışıyor düşük FPS diye sahte demek çok saçma , direkt firma ismi verip sahte demek ayrıca saçmalık,pc hocası videosunu düzgün izlememişsin heralde sahte işlemci çalışmaz diyor, çalışıp düşük performans varsa başka bir durum vardır.

Konu silinmeli bence herkes konuyu okumaz başlığa göre yorum yapar durduk yere adamların müşteri kaybetmesine sebep veriyorsunuz,

Yandık valla en Ufak bişey de işlemci sahte gönderileri çoğalmaz umarım
Neden konu silinmeli?
Sahte işlemci çıkmış 9800X3D youtube videosu çeken ortalığı ayağa kaldıran kişinin gidin videosunu sildirin önce.

Nezha

80+ Bronze
Sahtesi yapılamaz imkansız diyenler neye dayanarak diyor? Kaç senedir sahte ekran kartları satılıyor Çinde. Neden imkansız açıklar mısınız?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sahtesi yapılamaz imkansız diyenler neye dayanarak diyor? Kaç senedir sahte ekran kartları satılıyor Çinde. Neden imkansız açıklar mısınız?
Sahte işlemci yapılamaz kesinlikle doğru. Ryzen3 1200'ün kapağını değiştirip R9 5900X olarak satmak ayrı olay ama replika üretmek bambaşka olay. Sistem o işlemciyi tanımaz boot etmez. İşlemci dediğin çok karmaşık bir mimariye sahip bir şey herkesin taklit edeceği bir şey değil. Ekran kartlarındaki gibi de işlemciyi farklı model olarak da gösteremezsin yani R3'ü Cpu-Z'de R9 olarak gösteremezsin. Ekran kartında yapılabilmesinin sebebi karttaki bios'un yeniden yazılabilmesinden ama işlemciye müdahale edecek yok. Şu var bardı benzer şekilde üretip kapakta üretirler içi boş olur ama cpu olmaz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom