Neler Yeni

Yardım İtopyadan Aldığım Hizmet rezilliği

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Talha Uyar
Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım bu konuda itopyadan bir hazır sistem aldım hava soğutucunun jelatini sökülmemiş ve 1 hafta kadar bu şekilde kullandım 100 dereceleri gördüm şimdi aradığımda ise demonte olarak gönderiyoruz kanıtlayın diyorlar ve hiç bir şekilde bilgisayardan anlamayan insanlar ile muhattap oluyorum şimdi garantiye göndersem 20 30 gün daha bekleticekler termal macun yeniledim yine 75 80 dereceleri görüyor işlemci sizce ne yapmalıyım
işlemci i5 12400f
soğutucu : https://www.itopya.com/evercool-cs-02-12cm-rainbow-kule-tipi-islemci-s
WhatsApp Görsel 2025-01-15 saat 02.30.41_03671cfb.jpg
ogutucu_u27766

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Durmuş T.
Boşta 75 80 dereceleri görmüyorsa devam et.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,170
İsim
.
Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım bu konuda itopyadan bir hazır sistem aldım hava soğutucunun jelatini sökülmemiş ve 1 hafta kadar bu şekilde kullandım 100 dereceleri gördüm şimdi aradığımda ise demonte olarak gönderiyoruz kanıtlayın diyorlar ve hiç bir şekilde bilgisayardan anlamayan insanlar ile muhattap oluyorum şimdi garantiye göndersem 20 30 gün daha bekleticekler termal macun yeniledim yine 75 80 dereceleri görüyor işlemci sizce ne yapmalıyım
işlemci i5 12400f
soğutucu : https://www.itopya.com/evercool-cs-02-12cm-rainbow-kule-tipi-islemci-sAlıntıyı görüntüleogutucu_u27766
Çok kaliteli bir soğutucu değil stok fandan biraz iyidir belki o da.
Normal daha güçlü bir soğutucu al.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,170
İsim
.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
işlemci i5 12400f
soğutucu : https://www.itopya.com/evercool-cs-02-12cm-rainbow-kule-tipi-islemci-sAlıntıyı görüntüleogutucu_u27766
Yük altında o fan ile normal sıcaklıklar stok fan çok da başarılı değil dilersen kaliteli bir soğutucu alıp rahatına bakarsın ama dert edeceğin bir sayı değil tabi yaz aylarında değişir durum bence bir soğutucu almanda fayda var.

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Talha Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pearless assasin yada phantom sprit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sıvı soğutucu tercih ederdim şahsen
onda ne alabilirim hocam

Yük altında o fan ile normal sıcaklıklar stok fan çok da başarılı değil dilersen kaliteli bir soğutucu alıp rahatına bakarsın ama dert edeceğin bir sayı değil tabi yaz aylarında değişir durum bence bir soğutucu almanda fayda var.
öyle yapıcam teşekkürler
sıvı soğutucu önerebilir misiniz bilen varsa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,170
İsim
.
onda ne alabilirim hocam

öyle yapıcam teşekkürler
sıvı soğutucu önerebilir misiniz bilen varsa
Termalright modellerine bakabiilirsin çok sattı alanların geneli memnun fiyatı da uygun

Captain Barbossa

80+ Bronze
Daha önceki konuna da yazmıştım o jelatini sökülmüş olsa bile işe yarayacak bir soğutucu değil . Dark x 123 al 12400f e yeterli. Veya 1200 civarına olan thermalright modellerine bak. Düzgün marka macun da kullanın.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
mehmet ali oğuz
Kardeşim firma kirlenmesin diye jelatin koymuş niye kızıyorsun ki :) Çalışana patlar bu iş kaç sistem topladı aynı anda acaba :(

Top Bottom