İtopyadan aldıgım sistemi iade etmek istiyorum acil

baris.vz

80+
Reaksiyon skoru
0
İtopyadan 31 bine arc b580 sistem aldım ilk sistem alışım uygun geldi enayi gibi para verdğimi anladım şuan kargoda yarın teslimata çıkar büyük ihtimal napıcam nasıl iade edicem montaj seçtiğim için iade şansım varmı yardım edersiniz sevinirim zamanım kısıtlı

İtopyadan 31 bine arc b580 sistem aldım ilk sistem alışım uygun geldi enayi gibi para verdğimi anladım şuan kargoda yarın teslimata çıkar büyük ihtimal napıcam nasıl iade edicem montaj seçtiğim için iade şansım varmı yardım edersiniz sevinirim zamanım kısıtlı
hiç almayabilirsin kargodan alırsan iade olmuyor galiba

Kutuyu açmadan geri iade talebi oluşturun 14 gün de anca iadeyi kabul alırlar

kaç gündür neredeydin reis sistemin tam özellikleri ne belki parasını hakkediyordur

Bana kullanılmış Ryzen 7 7700x'i satmışlardı zaten kutusu da açılmıştı ben de mağazalarına gidip itiraz ettim değiştirmekle bile uğraştırdılar. Itopya'nın bu konuda garantisini kimse veremez :)

Hiç teslim almamanı öneririm. Belki uğraştırmayı düşünebilirler fakat hakların belli, mesafeli satış sözleşmesine göre 14 gün içerisinde cayma hakkın var. Seni arayan kuryeye teslim almak istemiyorum, iadeye yollayın diyebilirsin.

Dostum öncelikle geçmiş olsun. özetle şöyle anlatıyım geçenlerde itopyadan monitör sipariş ettim bana yanlış marka model yolladılar. bir ton karışıklık çıktı her gün arıyordum temsilciye ulaşmak için. her defasında minimum 20 25dk bekliyorsun zaten. günün sonunda paramı almak için tam 30 gün beklettiler hatanın kendilerinde olmasına rağmen. Allah yardımcın olsun. ben dahada bulaşmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala
Geri