Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
.
O zaman soruyu öyle sorsam ?Önemli olan soru ne kadar zamanda yatar
Ne kadar sürede yattı ve ne zaman nisan ayındamı oldu bu olayBen sorun yaşamadım.
Hayır normal bir zamandaydı, tam hatırlamıyorum ancak 2-4 gün civarı idi. Onlar iade ettiğinde para size hemen gelmez, bankaya düşer ve onaylanması gerekir. Onaylanma süreci bankanın çalışma günlerine, sıklıklarına ve meşguliyetlerine göre değişiklik gösterir.O zaman soruyu öyle sorsam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar sürede yattı ve ne zaman nisan ayındamı oldu bu olay
Para şuan onlardamı yoksa bankadamı sonuçta hala sipariş hazırlanıyor diyor, ben iptal ettiğimde sıkıntı çıkmasınHayır normal bir zamandaydı, tam hatırlamıyorum ancak 2-4 gün civarı idi. Onlar iade ettiğinde para size hemen gelmez, bankaya düşer ve onaylanması gerekir. Onaylanma süreci bankanın çalışma günlerine, sıklıklarına ve meşguliyetlerine göre değişiklik gösterir.
Alışveriş yaptığınızda para doğrudan onlara gider. Şuanda siparişiniz hazırlanıyor yani hazır olduktan sonra kargolanacak anlamına geliyor. Kısaca evet, paranız onlarda.Para şuan onlardamı yoksa bankadamı sonuçta hala sipariş hazırlanıyor diyor, ben iptal ettiğimde sıkıntı çıkmasın
Anladım dostum siparişi iptal ettim o zaman onaylanması ve onların yatırma hızına bağlıAlışveriş yaptığınızda para doğrudan onlara gider. Şuanda siparişiniz hazırlanıyor yani hazır olduktan sonra kargolanacak anlamına geliyor. Kısaca evet, paranız onlarda.
Max 1 hafta içinde yatar , neden hayırdır ne oldu ?
Anakart almıştım sonra a320 sonra b450 ye çevirdim sipariş saten kargoya verilmemişti bende iptal ettim.Max 1 hafta içinde yatar , neden hayırdır ne oldu ?
Tamam yatar ücretin.Anakart almıştım sonra a320 sonra b450 ye çevirdim sipariş saten kargoya verilmemişti bende iptal ettim.
Anladım teşekürlerTamam yatar ücretin.