İtopyadan aldığım sistem kırık geldi

Kasanın altında ve üstünde köpük yokmuydu?

Muhtemelen kasayı düşürdüler yada tekmelediler etiket yok diye de haklı konumuna düşmüşler. Gerisini itopya düşünsün artık :kekw:
Kargo firması bu durumda kesinlikle haklı o zaman, satıcı firma, ürünü adam akıllı istifleme yapmadan müşteriye gönderim sağlamaya çalışmış, tabii ki böyle durum da kargo firmasının düşünecek yanı yok.

tutanak tutuldu ups kargo bayisinse.Suçlu olan itopya yanlara ve üstlere koruyucu köpük koymamışlar ve kırılır etiketi yoktu üstünde dediler
Muhtemelen bugün bana da aldığım ürün teslim edilecek ondan sordum dostum. Ups müşteri hizmetleri ile görüştüm teslim alırken kargo personeli bekleyip kutu içerisine bakmak için destek vermediğini söyledi. Ancak ürünü açtığınızda hasar var ise farklı kargo personeli gelip tutanak tutuyor dedi.

itopya yine yapmış adamlar yakında kutusuz gönderim yapacak herhalde :D

Düzgün paketlemedikleri belli zaten .. O kadar sistem al bekle gelen pakete bak yazık .. bir ton uğraş şimdi geçmiş olsun

Geçmiş olsun dostum naptın düzeldi mi sorun değişim iade kabul edildi mi

arkadaşlar şuan itopyada kargom incelemede 3 gün oldu vereli tutanakta üstünde ve altında koruma köpüğü olmadığı yazıldı(zaten yoktu)birkaç gün içinde para iadesi gelir muhtemelen sonrasında ya incehesap gaming gecesinden yada kendim tek tek toplayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri