heatherby
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Ups sorun çıkardı mı tutanak konusunda. Yoksa direk itopya tutanaksız olarak ürünleri geri gönderin mi dediiadeye gitti kendim toplayacağım tek tek parası gelince
Ups sorun çıkardı mı tutanak konusunda. Yoksa direk itopya tutanaksız olarak ürünleri geri gönderin mi dediiadeye gitti kendim toplayacağım tek tek parası gelince
tutanak tutuldu ups kargo bayisinse.Suçlu olan itopya yanlara ve üstlere koruyucu köpük koymamışlar ve kırılır etiketi yoktu üstünde dedilerUps sorun çıkardı mı tutanak konusunda. Yoksa direk itopya tutanaksız olarak ürünleri geri gönderin mi dedi
Muhtemelen kasayı düşürdüler yada tekmelediler etiket yok diye de haklı konumuna düşmüşler. Gerisini itopya düşünsün artıktutanak tutuldu ups kargo bayisinse.Suçlu olan itopya yanlara ve üstlere koruyucu köpük koymamışlar ve kırılır etiketi yoktu üstünde dediler
Kargo firması bu durumda kesinlikle haklı o zaman, satıcı firma, ürünü adam akıllı istifleme yapmadan müşteriye gönderim sağlamaya çalışmış, tabii ki böyle durum da kargo firmasının düşünecek yanı yok.Muhtemelen kasayı düşürdüler yada tekmelediler etiket yok diye de haklı konumuna düşmüşler. Gerisini itopya düşünsün artık![]()
Muhtemelen bugün bana da aldığım ürün teslim edilecek ondan sordum dostum. Ups müşteri hizmetleri ile görüştüm teslim alırken kargo personeli bekleyip kutu içerisine bakmak için destek vermediğini söyledi. Ancak ürünü açtığınızda hasar var ise farklı kargo personeli gelip tutanak tutuyor dedi.tutanak tutuldu ups kargo bayisinse.Suçlu olan itopya yanlara ve üstlere koruyucu köpük koymamışlar ve kırılır etiketi yoktu üstünde dediler