Neler Yeni

İtopyadan bişey almak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan Ergün
Merhabalar ben forumda yeniyim ben oyun oynamak için sistem almak istiyorum ama internette araştırdığım kadarıyla kimse orayı tavsiye etmiyo ya eksik parça yada sistemde bir sorun çıktığıyla ve itopyaya hiç bir yerden ulaşamadıklarını dile getirmişler ben de arada kaldım bir kısım. İyi bir firma diyor diyeri alınmaz adamı pisman ederler diyor sizce ne yapmalıyım

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Site guvenilir sadece kargolar biraz gec geliyor o kadar eksik parca gelirse tuketici haklari hakem heyetine basvursun onlar hall eder

ventioNN

80+ Platinum
Her yerin sorunu var,fiyatı uygun olan yerden al.
İncehesap olur,İtopya olur,Sinerji olur..

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
itopyanın müşteri hizmetleri berbat.
vatanın ucuz hali gibi düşünebilirsiniz.

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
müşteri hizmetleri cidden kötü ama bazen indirim oluyor ozaman mantıklı ama bekleyecek zamanın yoksa incehesap gamegaraj trendyol hepsi burada n11 gibi yerden alabilirsin

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Müşteri hizmetleri o kadar da iyi değil, kargolar biraz geç göndeirliyor ama bence yine de alışveriş yapılabilir.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Sistem önermiyorum ama bileşen alınabilir

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben her seyimi itopyadqn aldim.Hicbir sorun yasqmwdim.Fakat gercekten musteri hizmetleri cok kotu bilgisiz insanlar var ve sana sira gelene kadar 70 kisi bekliyosun.

samet4747

80+ Platinum
bugün müşteri hizmetlerine kolay bağlandım ve sorunumu çözdüm

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
da 2 sistemi aldım
bende güvenemedim ama yinede sipariş ettim ilk ve son alışveriş olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan Ergün
Site guvenilir sadece kargolar biraz gec geliyor o kadar eksik parca gelirse tuketici haklari hakem heyetine basvursun onlar hall eder
Bide benim arkadaşım itopyadan sistem aldı
müşteri hizmetleri cidden kötü ama bazen indirim oluyor ozaman mantıklı ama bekleyecek zamanın yoksa incehesap gamegaraj trendyol hepsi burada n11 gibi yerden alabilirsin
Benim istedim sağlam güzel bir alışveriş bir derdim olduğunda derdimi çözebilsinler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleri o kadar da iyi değil, kargolar biraz geç göndeirliyor ama bence yine de alışveriş yapılabilir.
Geç gelmesi sorun değil sistemde bir sıkıntı olunca ulaşılamıyor firmaya ben mesaj attım e-posta üzerinden 3 hafta oldu dönüş yok sistemde bir sorun çıksa ben bunlara nasıl ulaşıcam

Her yerin sorunu var,fiyatı uygun olan yerden al.
İncehesap olur,İtopya olur,Sinerji olur..
Çoğu firmayla alış veriş yapmış arkadaşlarım var sinerji olsun itopya olsun ama hepsi aldığı firmadan şikayetçi bende bu durumda ikilemde kalıyorum vatan Media Markt gibi yerlerden aldimda ise hak etmeyen. Sisteme para vermek istemiyorum itopyadan sistem alsam sorun çıksa çözerler elbet ama çok uzun sürüyor

Son düzenleme:

canbow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
can berk
Bide benim arkadaşım itopyadan sistem aldı

Benim istedim sağlam güzel bir alışveriş bir derdim olduğunda derdimi çözebilsinler

Geç gelmesi sorun değil sistemde bir sıkıntı olunca ulaşılamıyor firmaya ben mesaj attım e-posta üzerinden 3 hafta oldu dönüş yok sistemde bir sorun çıksa ben bunlara nasıl ulaşıcam

Çoğu firmayla alış veriş yapmış arkadaşlarım var sinerji olsun itopya olsun ama hepsi aldığı firmadan şikayetçi bende bu durumda ikilemde kalıyorum vatan Media Markt gibi yerlerden aldimda ise hak etmeyen. Sisteme para vermek istemiyorum itopyadan sistem alsam sorun çıksa çözerler elbet ama çok uzun sürüyor
ben baya araştırdım senin gibi en son qp.com.tr den aldım 4 gün içinde kargoya verdiler 1 gün sonra elime ulaştı. Her firmanın şikayetvar yeri vardır qp ye ulaşımda bir sıkıntı çekmedim canlı destek + telefon aradıgım da ulaşıyordum direkt daha yeni aldım 3 gün oldu sistem geleli

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan Ergün
ben baya araştırdım senin gibi en son qp.com.tr den aldım 4 gün içinde kargoya verdiler 1 gün sonra elime ulaştı. Her firmanın şikayetvar yeri vardır qp ye ulaşımda bir sıkıntı çekmedim canlı destek + telefon aradıgım da ulaşıyordum direkt daha yeni aldım 3 gün oldu sistem geleli
Sistem linkini yollarmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,695
Üyeler
161,114
Son üye
Croxie
Top Bottom