Neler Yeni

İtopyadan bu sistem alınır mı (Mesut Çevik)

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı
nvidia vs amd den bahsediyoruz yalnız burda bırakta arada fiyat farkı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem de alınabilir parçalar değiştirilirse
İçime su serptiniz

2060 ile pek zevkini çıkaracağını düşünmüyorum ama dlss var
Çok müthiş bir rtx istemiyorum zaten sadece rtx açtığım zaman kasmasın yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Kandaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Noluyor yani nVidia olunca +1000 tl mi ödüyoruz?
Sistemi alın diyebilirsiniz fakat sırf nVidia kart var diye neden fark olacak?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Nasıl bir fiyat farkı oluyor anlamadım ?

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
2060 ile pek zevkini çıkaracağını düşünmüyorum ama dlss var
bu yorum yanlış dostum 2060 cayır cayır zevkini veriyor 1080 ve ultra da oyunların neredeyse hepsine 60 fps görüyosun hatta hepsi diyeyim sadece rdr 2 de 58 55 fps olabiliyor yani kart akıyor ben memnunum

Nasıl bir fiyat farkı oluyor anlamadım ?
sistem atmışta bi arkadaş 1000 tl daha ucuz hem amd ekran kartı işlemcide 3600 hdd de yok 1100 tl daha ucuzmuş e bırakta olsun o kadar fark aga

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
ben o farkı sırf rtx için bile veririm ki bunun yanında birde geleceğin teknolojisi dlss2.0 var işlemci 3600x hdd de var sistemde fiyatı gayet ideal ama ssd değişmesi lazım kronik sorunlu

oyun için kullanacaksan 3600 gerek yok max 2600 ryzen alabilirsin.
saçmalama yüzde 35 fark var dostum tekli çekirdekte ki zira oyun performansın da da aynı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Furkan Yılmaz
ben o farkı sırf rtx için bile veririm ki bunun yanında birde geleceğin teknolojisi dlss2.0 var işlemci 3600x HDD de var sistemde fiyatı gayet ideal ama ssd değişmesi lazım kronik sorunlu

saçmalama yüzde 35 fark var dostum tekli çekirdekte ki zira oyun performansın da da aynı şekilde
Öncelikle 150 çalışanı olan bir şirketin bilgi işlem müdürüyüm. 7 yıldır. Bilgisayarcıların bir lafı vardır. İşlemci ama ne kadar işlem yapabiliyorsun. Her zerresini kullanabiliyormusun. Ryzen 2600x üstüne çıkmaya gerek yok oyun oynarken işlemci kullanımı yüzde 50 - 60'ı geçmeyecek bile. internet sayfalarından bakıp %35 fark görmen fps'de aman aman bir artış sağlamaz.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Öncelikle 150 çalışanı olan bir şirketin bilgi işlem müdürüyüm. 7 yıldır. Bilgisayarcıların bir lafı vardır. İşlemci ama ne kadar işlem yapabiliyorsun. Her zerresini kullanabiliyormusun. Ryzen 2600x üstüne çıkmaya gerek yok oyun oynarken işlemci kullanımı yüzde 50 - 60'ı geçmeyecek bile. internet sayfalarından bakıp %35 fark görmen fps'de aman aman bir artış sağlamaz.
bilgi müdürü olabilirsin ama ben bunu bizzat yaşadım şöyle anlatayım benim şuanki görmüş olduğun sistemde 2600 var dı ve kimse darboğaz yapmaz derken işlemci ekran kartına darboğaz yapıyordu 1080 ultra da belki çoğu oyunda yapmaz ama ben pubg de test ettim ve yüzde 20 lik bir kayıp gördüm ve bu çok kötü daha sonra 3500x e geçtim ve her oyunda yüzde 35 fps artışı sağladı adam oyun oynayacak günlük işler yapıp takılacak ise 3. nesil bir ryzen tercih etmeli ama render veya yayın yapıcak ise 2600 tercih edebilir ki 3600 gibi bir işlemciye bütçesi yetiyorsa 3600 alınmalı bu adama neden 2600 düşür diyesin ki boşuna performans kaybı ve oyun oynuyorsa ki darboğaz yaşasın gereği yok ayrıca render veya yayın benzeri işler yapıcak olsam dahi şuan 3100 alıp overclock yapılması çok daha mantıklı bir seçim olur ne oyunlarda fps kaybı darboğaz vs yaşar ne de render da vs de üzer cayır cayırda yayınını yapar kısacası 2600 ü şu dönemde kimseye önermiyorum

Top Bottom