güvenilirBu site güvenilir mi
Hemde m2 varBununla yaklaşık aynı performans alırsınBLADE-5600XT / INTEL i5-10600K / ASUS ROG STRIX RX 5600 XT T6G 6GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10600K işlemci, ASUS RX 5600 XT T6G ekran kartı ile güçlendirilmiş olup üst seviye oyun oynamak için tasarlanmıştır. Oyuncu bilgisayarına aynı gün kargo olarak montaj ve test hizmetinden ücretsiz yararlanarak sahip olabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
İkisi de aynı FPS değerlerini veriyor.ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı mı RTX 2060 mı daha iyi ? AMD den korkuyorum
Evo modeli çok sorun çıkarmaz sana sıcaklık tarafında. Driver sorunu olabilir ama çözülebilir. 2060 la basa başlar neredeyse. Alınabilir.ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı mı RTX 2060 mı daha iyi ? AMD den korkuyorum
RTX önemli mi senin içinASUS DUAL Radeon RX 5600 XT EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı mı RTX 2060 mı daha iyi ? AMD den korkuyorum
Psuyu Sharkoon yapabilirsin
Merhaba. Bu sistem alınır mı ?
Not: Eminim ki ordan burdan daha ucuza toplayan olucaktır. Ama ben durumum gereği 12 taksit yapan yerlerden alıyorum.
nvidia vs amd den bahsediyoruz yalnız burda bırakta arada fiyat farkı olsunBu site güvenilir mi
Onu da değiştirebilrisinHiç kullanmadım ama çok güzel geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD kötüymüş çok sorun çıkarır mı ?
2060 ile pek zevkini çıkaracağını düşünmüyorum ama dlss varHiç kullanmadım ama çok güzel geliyor
Hocam sana 2060 olsa çok daha iyi olurHiç kullanmadım ama çok güzel geliyor