İtopyadan hangi sistemi almalıyım?

yagaki

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
40-50k arası bütçem var ve ilk bilgisayarım olucak darboğaz yapma muhabbetlerindende anlamam daha çok cs valo oynuyorum itopyadan hazır sistemlerden hangisini almalıyım phoenix 5060t falan gösterdiler orda o sistemdede darboğaz yapar diyen tanıdıklarım oldu işlemci ne alırsam üzmez hepsini yazarsanız sevinirim

40-50k arası bütçem var ve ilk bilgisayarım olucak darboğaz yapma muhabbetlerindende anlamam daha çok cs valo oynuyorum itopyadan hazır sistemlerden hangisini almalıyım phoenix 5060t falan gösterdiler orda o sistemdede darboğaz yapar diyen tanıdıklarım oldu işlemci ne alırsam üzmez hepsini yazarsanız sevinirim
İlla itopya mı olucak genelde kazık diyorlar indirim harici hazır sistemlere

hocam itopya daha güvenilir diye biliyorum garanti kapsamında teknik servisi falan var,onun harici intel amd işlemci o konularda kafam karışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla itopya mı olucak genelde kazık diyorlar indirim harici hazır sistemlere
hocam daha güvenilir diye duydum arıza olursa teknik servis garantisi falan varmış çünkü garanti falan,ne alabilirim veya parça olarak ne önerirsin işlemci güç kaynağı ekran kartı neye dikkat etmem gerekiyor

bilmiyorum ilk defa bilgisayar alıcam önerin varsa buyur dinleyeyim

Anakartı b650mr +526tl olanı yapıp kasayida vento fps modeli yani +1074 tl olan seçeneği seçin ve işlemci soğutucu olarak ayrı sipariş verin phatom sprit iyidir bir kenara atin bu linki dursun başka seçenekler illaki olucaktır

Ya da

Bütce çıkarsa sistem bunu alın ayrı olarak yine phantom sprit tercih edin
Bir tek ram düşük kalmış onu da bütce olursa halledersin

Geri