Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan hazır sistem aldım 10k

Beratgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
Bütçe
10000
Arkadaşlar öncelikle ilk defa alış veriş yapıyorum itopyadan biraz araştırdım şikayet edenlerde var övenlerde içime bi kuşku düştü sonuçta az parada vermedim yok ekran kartım bozuk çıktı vs çok şey duydum beni bi aydınlatın :) bilgisayar Troya mon u2 ben monitör değiştirip
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör aldım
Kasa özellikleri
Anakart MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX
Ekran kartı MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192 Bit
İşlemci AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Ram 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit
M2 ssd SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
Kasa CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa

Bana bu sistem hakkında bilgi verirmisiniz neler yapabilirim baya beni götürür mü bide bu sistem hazır şekildemi geliyor Windows kurulu bios ayarları yapılı olarak mı geliyor yoksa bi bilgisayarcı görmesi gereklimi teşekkür ederim :)

Ekler

• SAVE_20210118_104634.jpg
    SAVE_20210118_104634.jpg
    495.7 KB · Hit: 80

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Pahalı bu sistemin ederi max 8.5-9k

Beratgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yapacak bişey yok dahada pahalanmadan almak istedim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemi süreci ile geçilebilir diyolar ama bi kargo takip nosu falanda gelmedi nasıl takip edebiliriz bilmiyorum
Eğerki kargo süreni kafaya takmıyorsan yaslan arkana. Benım ekran kartım elime ulastıktan sonra kargo takip numarası geldi dsjgnkdfjgndfkjg
Oda ist içiyim 1 hafta sonra geldi ekran kartım DÇdsmgndfkçjgndf

Beratgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğerki kargo süreni kafaya takmıyorsan yaslan arkana. Benım ekran kartım elime ulastıktan sonra kargo takip numarası geldi dsjgnkdfjgndfkjg
Oda ist içiyim 1 hafta sonra geldi ekran kartım DÇdsmgndfkçjgndf
Oha be bende İstanbul'dayım ama şuan askerdeyim o yüzden mecbur bekliyorum zaten skjdmfnfk

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu sistem pahalı olmuş ayrıca amd kartlarda mech modelınden uzak durun dıyorlar ben tecrube etmedım daha benımde pc yok :)

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bence sizin yerinizde olsam iptal ederdim. Kasa MSI MAG 100R olabilirdi, spec delta kendim kullanıyorum, hava akışı gayet iyi fakat renklendirme vesaire pek memnun kalmadım. MSI Mech serisi kartlar ısınma sorunlu diye biliyorum. Ve itopya çok geç çalışan bir şirket bilginiz olsun. Bu fiyatta daha iyisi çıkartılabilirdi.

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Arkadaşlar öncelikle ilk defa alış veriş yapıyorum itopyadan biraz araştırdım şikayet edenlerde var övenlerde içime bi kuşku düştü sonuçta az parada vermedim yok ekran kartım bozuk çıktı vs çok şey duydum beni bi aydınlatın :) bilgisayar Troya mon u2 ben monitör değiştirip
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör aldım
Kasa özellikleri
Anakart MSI B450 TOMAHAWK MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX
Ekran kartı MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192 Bit
İşlemci AMD RYZEN 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Ram 2 Adet x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit
M2 ssd SANDISK 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
Kasa CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa

Bana bu sistem hakkında bilgi verirmisiniz neler yapabilirim baya beni götürür mü bide bu sistem hazır şekildemi geliyor Windows kurulu bios ayarları yapılı olarak mı geliyor yoksa bi bilgisayarcı görmesi gereklimi teşekkür ederim :)
İnsanların sistemlerinin altına uzun zamandır bu tarz yorumları gördüğüm için yazmak istedim. Sizene arkadaşlar verdiği paradan size şu kadar param var en F/P olarak ne toplayabilirim diyemi sormuş. Arkadaşımız almış sistemi hayırlı olsun şunları şunları oynayabilirsin ya da biraz ilerde CL'si düşük bir dual Ram ile Ramini değiştirebilirsin. Gibi gibi şeyler yazılması insanlar için daha yararlı olur. Çok biliyorsunuz siz bilgisayar profesörüsünüz 10k ya 500 milyarlık Pc toplardınız zaten. Hayırlı olsun kardeşim bilgisayarın baya sağlam. Her oyunu oynarsın. Dediğim gibi upgrade konusunda bu sistemine yarın birgün gidersin 2 tane 16 gb cl değeri düşük Ram takarsın. Performansın dahada artar. Ama bu raminde kötü değiş sadece söylemek istedim. Tekrardan hayırlı olsun. Bilgiğim kadarıyla Windowsun deneme sürümünü kurup gönderiyor bazıları bazılarıda kurmadan gönderiyor. Zaten gidersin bir bilgisayarcıya windows 10 kurar lisansını kırar ömür boyu kullanırsın. Yada güvenmiyorsan bilgisayarcıya 5-6 GB lık bir flaş disk al internette windows 10 u indirme ve belleğe yükleme gibi bir sürü konu var araştır ömürlük bilgisayarcıya para vermeden kendinde halledebilirsin benim gibi. Tekrardan hayırlı olsun.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
açıkcası ben itopyadan pek fazla önermezdim itopya yerine incehesapdan alışveriş yapmanı tavsiye ederdim.Ben incehesaptan alışveriş yapıyorum ve gayet memnunum bu arada sistem biraz pahalıya toplanmış gibi geldi bana sanki daha ucuz şekilde toplanabilirdi.

Beratgnd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat
İnsanların sistemlerinin altına uzun zamandır bu tarz yorumları gördüğüm için yazmak istedim. Sizene arkadaşlar verdiği paradan size şu kadar param var en F/P olarak ne toplayabilirim diyemi sormuş. Arkadaşımız almış sistemi hayırlı olsun şunları şunları oynayabilirsin ya da biraz ilerde CL'si düşük bir dual Ram ile Ramini değiştirebilirsin. Gibi gibi şeyler yazılması insanlar için daha yararlı olur. Çok biliyorsunuz siz bilgisayar profesörüsünüz 10k ya 500 milyarlık Pc toplardınız zaten. Hayırlı olsun kardeşim bilgisayarın baya sağlam. Her oyunu oynarsın. Dediğim gibi upgrade konusunda bu sistemine yarın birgün gidersin 2 tane 16 gb cl değeri düşük Ram takarsın. Performansın dahada artar. Ama bu raminde kötü değiş sadece söylemek istedim. Tekrardan hayırlı olsun. Bilgiğim kadarıyla Windowsun deneme sürümünü kurup gönderiyor bazıları bazılarıda kurmadan gönderiyor. Zaten gidersin bir bilgisayarcıya windows 10 kurar lisansını kırar ömür boyu kullanırsın. Yada güvenmiyorsan bilgisayarcıya 5-6 GB lık bir flaş disk al internette windows 10 u indirme ve belleğe yükleme gibi bir sürü konu var araştır ömürlük bilgisayarcıya para vermeden kendinde halledebilirsin benim gibi. Tekrardan hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim kardeşim sağol valla üzüldüm biraz o kadar kötü yorum alınca dedim heralde para çöpe gitti ram değiştiririm ilerleyen zamanlarda yeterki tek sorunum o olsun hardisk falanda alıcam zaten buna yavaştan performans yükseltirim tekrardan yorumun için teşekkürler dostum

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Çok teşekkür ederim kardeşim sağol valla üzüldüm biraz o kadar kötü yorum alınca dedim heralde para çöpe gitti ram değiştiririm ilerleyen zamanlarda yeterki tek sorunum o olsun hardisk falanda alıcam zaten buna yavaştan performans yükseltirim tekrardan yorumun için teşekkürler dostum
Rica ederim kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 Milyarada bilgisayar toplasan 50 kişi çıkar o paraya daha iyisi toplanır diye. Bazıları iş olsun moral bozulsun gıcıklık amacında yazıyor. Şunu söylüyorum bu iş moda gibi hiçbir zaman bitmez sürekli yeni ve daha iyi parçalar bileşenler çıkıyor. Sen gidiyorsun 10 milyara hazır sistem alıyorsun bir zaman sonra daha iyi performans alacağın bir pc aynı fiyata görüyorsun. Buna yapacağın hiçbirşey yok. Ha şunuda söyleyim 10 milyara bundan daha iyisi toplanabilirmi toplanabilir belki tek tek bütün parçaları araştırma yapıp indirim kovalayıp bir süre gözlemlersen ama ne yani dünyanın sonumu bu bilgisayarında özelliklere bakılacak olursa öyle yabana atılacak bir bilgisayar değil hiçbir sıkıntı yaşamazsın dediğim gibi yarın birgün bazı parçalarını yükseltmek istersen ramden başlarsın cl si düşük dual ram alırsın 16 veya 32 gb lık. çift 8 veya çift 16 olmak üzere. Sonra gidersin dediğin gibi depolama kısmını geliştirirsin gibi gibi. İşlemcin ekran kartın sağlam. Anakartında sağlam. M2 ssdnde var hızına hız katar. Diğer parçalarıda yükseltmek istersen ikinci el piyasası diye bir şey var satarsın üzerine koyarsın bunlar zamanla olacak şeyler. Canını sıkma sakın bu işler böyledir.

Son düzenleme:
Top Bottom