theAhm3t
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,301
NE İÇİN KULLANACAN REİSS OYUN OYNUCAN MIZevk meselesi ben almak istediğim setup ı aldım burda sadece yorum istedim yorumun için teşekkürler.
NE İÇİN KULLANACAN REİSS OYUN OYNUCAN MIZevk meselesi ben almak istediğim setup ı aldım burda sadece yorum istedim yorumun için teşekkürler.
Reis sende caps kapatıcan mı?NE İÇİN KULLANACAN REİSS OYUN OYNUCAN MI
3060 almayı düşünüyorum, e biraz da heyecan olsun bakalım yapacak mı bence yapmaz...bro diyorumki biraz bekle işlemci yükselt rtx hangisini alcan 3600 darboğaz yapabilir
Genel + Oyun + Giriş seviyesinde Foto ve video düzenlemeNE İÇİN KULLANACAN REİSS OYUN OYNUCAN MI
ama gene diyorum ekran kartını birazdaha iyi alabirsen senin için daha iyi olur3060 almayı düşünüyorum, e biraz da heyecan olsun bakalım yapacak mı bence yapmaz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel + Oyun + Giriş seviyesinde Foto ve video düzenleme
Hobi amaçlı topluyorum öyle hard core bi oyuncu değilim zaten oyun için PS4 PRO da var...
İlk masaüstü bilgisayarım olacak.
hangisini alcan 3060mı 70 mi 90 mı3060 almayı düşünüyorum, e biraz da heyecan olsun bakalım yapacak mı bence yapmaz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel + Oyun + Giriş seviyesinde Foto ve video düzenleme
Hobi amaçlı topluyorum öyle hard core bi oyuncu değilim zaten oyun için PS4 PRO da var...
İlk masaüstü bilgisayarım olacak.
3060hangisini alcan 3060mı 70 mi 90 mı
Teşekkür ederim ama 3600X in yeteceğine eminim ilerde sıvı soğutma ile overclock edip 4.2 GHZ ye çıkartırım muhtemelen.
3060 varmı onu bilmiyordum ben 70 80 90 deilmi sadece