bilgisayar ise aynı günde gelme ihtimali düşükİnternetten al gitsin bence fiyatlar aynı hem istanbul içindesin aynı günde gelir heralde
Bilmiyorum ama ups ile konyada olan bana 2günde geliyorsa gelir diye düşündümbilgisayar ise aynı günde gelme ihtimali düşük
bilgisayar mı?Bilmiyorum ama ups ile konyada olan bana 2günde geliyorsa gelir diye düşündüm
Ama hazır sistem değildi. Haklısın parça olaraktı benimki yanlış hesapladımbilgisayar mı?
o zaman tabi kolay gelirAma hazır sistem değildi. Haklısın parça olaraktı benimki yanlış hesapladım
Bisey daha sorcam hazir sistem alcam mağazadan gidip sistemi söylicem ama bana onu hemen vermesler söylicem adresimi alcaklar evime getircek ozamandan stokta olmasına gerek varmı mağazadaki stokta çünkü 7 10 gün icersinde geliyoro zaman tabi kolay gelir
Hayır yapmazlar ups kargo ile geliyor adamlar kendi arabasıyla getirmiyor ya .DBisey daha sorcam hazir sistem alcam mağazadan gidip sistemi söylicem ama bana onu hemen vermesler söylicem adresimi alcaklar evime getircek ozamandan stokta olmasına gerek varmı mağazadaki stokta çünkü 7 10 gün icersinde geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ferovz yazdıma bak
Biliyorum adam getirmiyor onu demiyorum mağazada alcam ürün stokta yoksa ben söyleyince çalışanlara bunları alcam diye siparış alınınca depodan yola çıkmıyacakmıHayır yapmazlar ups kargo ile geliyor adamlar kendi arabasıyla getirmiyor ya .D
Onu bilmiyorum internetten alman ile aynı mantık dediğin şeyBiliyorum adam getirmiyor onu demiyorum mağazada alcam ürün stokta yoksa ben söyleyince çalışanlara bunları alcam diye siparış alınınca depodan yola çıkmıyacakmı