Neler Yeni

Itopya'dan PC Alınır mı?

Zaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
SICAK FIRSATLAR
Ben zamanında eve 2. bilgisayar lazım olmuştu, blackfirday'de itopyadan parça parça alıp toplatmıştım kargo göndermişlerdi. Kargolama vs. hiçbir sıkıntı yoktu, sistemde de sıkıntı yoktu ama sistemi kurunca arada sırada sistem kendini kapatıyordu. En sonunda kasaya dahil olan güç kaynağının sıkıntılı olduğunu anladım, itopya'ya geri gönderdim. Onlarda sağolsun düzgün bir güç kaynağı göndermişlerdi geriye o zamandan beri hiçbir problem çıkmadı.

Fiyatları kampanyasız günlerde gereksiz pahalı, sadece indirim zamanlarında alışveriş yapılabilecek bir site.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
onurhan
bro ekran kartsız ne kadar oynyaabilrisn bilmem mama mesela bu pc seni öyle yüksek oyunlarda çok fps alabilceğini düşünmüyorum
1-2 yıla ekran kartı takmayi planlıyorum sizce ne takılır bu sisteme

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
Hocam servis kısmı sıkıntılı arkadaşım ekranı servise gönderdi. Değişim/ iade belgesine rağmen enflasyon öncesi fiyatı veriyorlar (yarısından bile az) dengi ürünlerde bile değişim yapmadılar 3 aydır tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyor. Yani ürün kullanilamaz hale gelirse dua edin stokta olsun ya da bugün verdiğiniz paraya razı olun mantığıyla hareket ediyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
onurhan
Hocam servis kısmı sıkıntılı arkadaşım ekranı servise gönderdi. Değişim/ iade belgesine rağmen enflasyon öncesi fiyatı veriyorlar (yarısından bile az) dengi ürünlerde bile değişim yapmadılar 3 aydır tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyor. Yani ürün kullanilamaz hale gelirse dua edin stokta olsun ya da bugün verdiğiniz paraya razı olun mantığıyla hareket ediyorlar.
İnşallah öyle bir sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yavuz Selim Arslan
itopya,gaming gen tr,incehesap ve sinerji falan güvenilirdir

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
İnşallah öyle bir sorun olmaz
Umarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
onurhan
Umarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.
Malesefki öyle tat kaçırıyor hele adalet sistemi

berat gnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
berat Güner
knk ilerde temiz ikinci el ekran kartı alırsan alınır eğer bütçen olursa sıfır alırsın

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Top Bottom