Itopya'dan PC Alınır mı?

Ben zamanında eve 2. bilgisayar lazım olmuştu, blackfirday'de itopyadan parça parça alıp toplatmıştım kargo göndermişlerdi. Kargolama vs. hiçbir sıkıntı yoktu, sistemde de sıkıntı yoktu ama sistemi kurunca arada sırada sistem kendini kapatıyordu. En sonunda kasaya dahil olan güç kaynağının sıkıntılı olduğunu anladım, itopya'ya geri gönderdim. Onlarda sağolsun düzgün bir güç kaynağı göndermişlerdi geriye o zamandan beri hiçbir problem çıkmadı.

Fiyatları kampanyasız günlerde gereksiz pahalı, sadece indirim zamanlarında alışveriş yapılabilecek bir site.

Hocam servis kısmı sıkıntılı arkadaşım ekranı servise gönderdi. Değişim/ iade belgesine rağmen enflasyon öncesi fiyatı veriyorlar (yarısından bile az) dengi ürünlerde bile değişim yapmadılar 3 aydır tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyor. Yani ürün kullanilamaz hale gelirse dua edin stokta olsun ya da bugün verdiğiniz paraya razı olun mantığıyla hareket ediyorlar.

Hocam servis kısmı sıkıntılı arkadaşım ekranı servise gönderdi. Değişim/ iade belgesine rağmen enflasyon öncesi fiyatı veriyorlar (yarısından bile az) dengi ürünlerde bile değişim yapmadılar 3 aydır tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyor. Yani ürün kullanilamaz hale gelirse dua edin stokta olsun ya da bugün verdiğiniz paraya razı olun mantığıyla hareket ediyorlar.
İnşallah öyle bir sorun olmaz

İnşallah öyle bir sorun olmaz
Umarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.

Umarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.
Malesefki öyle tat kaçırıyor hele adalet sistemi

knk ilerde temiz ikinci el ekran kartı alırsan alınır eğer bütçen olursa sıfır alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,913
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri