- Konu Sahibi Konu Sahibi
Saydığım oyunlarda kaç veriri fpsbro ekran kartsız ne kadar oynyaabilrisn bilmem mama mesela bu pc seni öyle yüksek oyunlarda çok fps alabilceğini düşünmüyorum
Saydığım oyunlarda kaç veriri fpsbro ekran kartsız ne kadar oynyaabilrisn bilmem mama mesela bu pc seni öyle yüksek oyunlarda çok fps alabilceğini düşünmüyorum
1-2 yıla ekran kartı takmayi planlıyorum sizce ne takılır bu sistemebro ekran kartsız ne kadar oynyaabilrisn bilmem mama mesela bu pc seni öyle yüksek oyunlarda çok fps alabilceğini düşünmüyorum
İnşallah öyle bir sorun olmazHocam servis kısmı sıkıntılı arkadaşım ekranı servise gönderdi. Değişim/ iade belgesine rağmen enflasyon öncesi fiyatı veriyorlar (yarısından bile az) dengi ürünlerde bile değişim yapmadılar 3 aydır tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyor. Yani ürün kullanilamaz hale gelirse dua edin stokta olsun ya da bugün verdiğiniz paraya razı olun mantığıyla hareket ediyorlar.
Umarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.İnşallah öyle bir sorun olmaz
Malesefki öyle tat kaçırıyor hele adalet sistemiUmarım olmaz hocam hala süreç devam ediyor, aşırı pahalı ürünlerde böyle bir sorun var. Vakit sorun değilse ben tüketici hakem heyetine güveniyorum söke söke alırız muhtemelen ama tat kaçıran şeyler bunlar.
Gta 5'te normal ayarlarda 60 fps civarı veriyor şu videodan bakabilirsin nasıl olduğunaSaydığım oyunlarda kaç veriri fps
aga sinerjinin iade oalyı sıkıntılı sanırsamitopya,gaming gen tr,incehesap ve sinerji falan güvenilirdir
TeşekkürlerGta 5'te normal ayarlarda 60 fps civarı veriyor şu videodan bakabilirsin nasıl olduğuna
Rica ederimTeşekkürler