Neler Yeni

İtopyadan Sipariş Verdiğim DART1 Sistem Sizce Nasıl?

Pixiels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan sokolov
Merhabalar, İtopyadan f/p olduğunu düşündüğüm DART1 sistemi, kasasını ve ramini yükselterek satın aldım. Sizce bu sistem nasıl, parasını hak eder mi ve oyunlarla içli dışlı bir insan olarak beni bu sistem ne kadar idare eder? Sistemi aşağıya bırakıyorum ↓

Ekran görüntüsü 2023-06-03 170502.png
Ekran görüntüsü 2023-06-03 170511.png
Ekran görüntüsü 2023-06-03 170142.png

Bir sorum daha olacak, RTX 3060ti ekran kartının başlığında GDDR6 yazıyor ancak özellikler kısmında GDDR6X yazıyor. Hangisi doğru? Onunda linkini bırakıyorum ↓

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
gddr6x kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Salih Akçin
Merhabalar, İtopyadan f/p olduğunu düşündüğüm DART1 sistemi, kasasını ve ramini yükselterek satın aldım. Sizce bu sistem nasıl, parasını hak eder mi ve oyunlarla içli dışlı bir insan olarak beni bu sistem ne kadar idare eder? Sistemi aşağıya bırakıyorum ↓

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir sorum daha olacak, RTX 3060ti ekran kartının başlığında GDDR6 yazıyor ancak özellikler kısmında GDDR6X yazıyor. Hangisi doğru? Onunda linkini bırakıyorum ↓

Bro hayırlı olsun, ama youtube özel çıkan sistemler f/p konusunda daha iyi, ama ben stok bekleyemem uğraşamam diyorsan sen bilirsin, sistem gayet güzel

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
biraz pahalıya gelmiş gibi ama hayırlı olsun güzel sistem

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gaming gende benzer bir sistem vardi 16.000 tlydi

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Hocam valla 1 aydır felan bakıyorum, bulabildiğim en ucuzu buydu :D
hocam şu zamanda zaten bulduğunuz gibi almak mantıklı fakat. çok aceleniz yoksa youtuberların sistemlerini beklemek mantıklı geliyor bana . tabi onda da yetişebilmesi binbir dert

Onurkotlutok05

80+ Gold
kart gddr6x

Pixiels

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan sokolov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gende benzer bir sistem vardi 16.000 tlydi
Evet bende gördüm ama hem gaming gene fazla güvenemedim hem de o sistemin parçaları bi tık kalitesizdi galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şu zamanda zaten bulduğunuz gibi almak mantıklı fakat. çok aceleniz yoksa youtuberların sistemlerini beklemek mantıklı geliyor bana . tabi onda da yetişebilmesi binbir dert
Evet aslında youtuberların sistemini beklemekte mantıklı ancak günümüz Türkiyesin'de her Allah'ın günü zam geliyor. Ondan da korkarak biraz alel acele sipariş verdim açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocam korktum bir an

KeremANL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Anıl
Hayırlı olsun fiyatı fena değil sistem için güle güle kullan

SenbelyW

80+