Neler Yeni

İtopya'dan sipariş verdim ama sipariş durumu ilerlemiyor. Normal mi?

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
itopya sipariş.png

28/05/2020 17:46:35 tarihinde sipariş verdim siparişiniz alındı kısmında 5 gündür nerdeyse hiçbirşey yapmamışlar normal mi?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bir arkadaş müşteri hizmetleri ile görüştüğünde kargoya verildiğinde o aşamaları direkt geçiyorlarmış. Yani tek tek sisteme girmek yerine direkt kargoya verildiğinde dolduruyorlarmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Orhan Erkuş
Facebook
1000111462
Normaldir Covid-19 nedeniyle kargo firmaları çok yoğun

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
1 hafta önce verdiğim sipariş daha gelmedi birde bu hafta açılmayacakmış

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Alıntıyı görüntüle

28/05/2020 17:46:35 tarihinde sipariş verdim siparişiniz alındı kısmında 5 gündür nerdeyse hiçbirşey yapmamışlar normal mi?
Bende incehesaptan mouse almıştım 4 gündür ödeme onaylandıda takıldı müşteri hizmetlerini aradım ürün stokları kalmamış dediler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
hocam tamam da ben siparişin iptalini bekliyorum depoyla, sevkiyatla işim yokki 5 gündür daha ilk aşamadaki siparişin iptalini bekliyorum arıyoruz ulaşılamıyor,kredi kartı ile alışveriş yaptım bir de,iptal işlemlerinde de mi yoğunluk vardır,paraya kıyıp personel alımı yapsalar bunların hiçbiri olmayacak %100 müşteri memnuniyeti yazmayacaklar o zaman oraya ben de burada böyle konuşmayayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
hocam tamam da ben siparişin iptalini bekliyorum depoyla, sevkiyatla işim yokki 5 gündür daha ilk aşamadaki siparişin iptalini bekliyorum arıyoruz ulaşılamıyor,kredi kartı ile alışveriş yaptım bir de,iptal işlemlerinde de mi yoğunluk vardır,paraya kıyıp personel alımı yapsalar bunların hiçbiri olmayacak %100 müşteri memnuniyeti yazmayacaklar o zaman oraya ben de burada böyle konuşmayayım
Hocam 27.05.2020 de sipariş iptali yaptım 6.gün bugün ve hala iade bekliyorum devamlı arıyorum ama herhangi bir iade yok sonumuz hayrolsun.Kaldı para sanırım 7 bin bağış yaptım adamlara güle güle harcarlar paranın geleceği yok cidden sinirlerim bozuluyor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Hocam 27.05.2020 de sipariş iptali yaptım 6.gün bugün ve hala iade bekliyorum devamlı arıyorum ama herhangi bir iade yok sonumuz hayrolsun.Kaldı para sanırım 7 bin bağış yaptım adamlara güle güle harcarlar paranın geleceği yok cidden sinirlerim bozuluyor artık.
Sanırım aynı sistemi alıp aynı kaderi paylaştık hocam ben de 7000lira bağışladım sanırım sikayetvarda konu açsak işimize yarar mı acaba oraya da bakmıyorlar 2 kere arayıp 59 dakika bekledim 8 kişi kala suratıma kapandı ne diyebilirim bunların olmasını sorumsuzluklarına çanak tutmak için covid19 bahanesini kullanıyorlar işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Sanırım aynı sistemi alıp aynı kaderi paylaştık hocam ben de 7000lira bağışladım sanırım sikayetvarda konu açsak işimize yarar mı acaba oraya da bakmıyorlar 2 kere arayıp 59 dakika bekledim 8 kişi kala suratıma kapandı ne diyebilirim bunların olmasını sorumsuzluklarına çanak tutmak için covid19 bahanesini kullanıyorlar işte.
Şikayetvar a konu açtım kardeşim herhangi bir geri dönüş olmadı.Saçlarımı yoluyorum şu an cidden sinirden.Son 7 kişideyim 56.dakika bakalım nolacak.Çarşamba iptal ettiler cuma işleme koymuşlar iptali salıyı bekleyin demişlerdi en geç çarşamba demişlerdi.Bankamı aradım iade yok dediler.Şaka gibi valla ne diyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom