yoğunluk var normal 2 hafta içinde eline ulaşırAlıntıyı görüntüle
28/05/2020 17:46:35 tarihinde sipariş verdim siparişiniz alındı kısmında 5 gündür nerdeyse hiçbirşey yapmamışlar normal mi?
Yoğunluk var kardesim normalAlıntıyı görüntüle
28/05/2020 17:46:35 tarihinde sipariş verdim siparişiniz alındı kısmında 5 gündür nerdeyse hiçbirşey yapmamışlar normal mi?
Bende incehesaptan mouse almıştım 4 gündür ödeme onaylandıda takıldı müşteri hizmetlerini aradım ürün stokları kalmamış dedilerAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam 27.05.2020 de sipariş iptali yaptım 6.gün bugün ve hala iade bekliyorum devamlı arıyorum ama herhangi bir iade yok sonumuz hayrolsun.Kaldı para sanırım 7 bin bağış yaptım adamlara güle güle harcarlar paranın geleceği yok cidden sinirlerim bozuluyor artık.hocam tamam da ben siparişin iptalini bekliyorum depoyla, sevkiyatla işim yokki 5 gündür daha ilk aşamadaki siparişin iptalini bekliyorum arıyoruz ulaşılamıyor,kredi kartı ile alışveriş yaptım bir de,iptal işlemlerinde de mi yoğunluk vardır,paraya kıyıp personel alımı yapsalar bunların hiçbiri olmayacak %100 müşteri memnuniyeti yazmayacaklar o zaman oraya ben de burada böyle konuşmayayım
Sanırım aynı sistemi alıp aynı kaderi paylaştık hocam ben de 7000lira bağışladım sanırım sikayetvarda konu açsak işimize yarar mı acaba oraya da bakmıyorlar 2 kere arayıp 59 dakika bekledim 8 kişi kala suratıma kapandı ne diyebilirim bunların olmasını sorumsuzluklarına çanak tutmak için covid19 bahanesini kullanıyorlar işte.Hocam 27.05.2020 de sipariş iptali yaptım 6.gün bugün ve hala iade bekliyorum devamlı arıyorum ama herhangi bir iade yok sonumuz hayrolsun.Kaldı para sanırım 7 bin bağış yaptım adamlara güle güle harcarlar paranın geleceği yok cidden sinirlerim bozuluyor artık.
itopya şuanda kapalıAlıntıyı görüntüle
Şikayetvar a konu açtım kardeşim herhangi bir geri dönüş olmadı.Saçlarımı yoluyorum şu an cidden sinirden.Son 7 kişideyim 56.dakika bakalım nolacak.Çarşamba iptal ettiler cuma işleme koymuşlar iptali salıyı bekleyin demişlerdi en geç çarşamba demişlerdi.Bankamı aradım iade yok dediler.Şaka gibi valla ne diyim.Sanırım aynı sistemi alıp aynı kaderi paylaştık hocam ben de 7000lira bağışladım sanırım sikayetvarda konu açsak işimize yarar mı acaba oraya da bakmıyorlar 2 kere arayıp 59 dakika bekledim 8 kişi kala suratıma kapandı ne diyebilirim bunların olmasını sorumsuzluklarına çanak tutmak için covid19 bahanesini kullanıyorlar işte.