Neler Yeni

İtopya'dan sipariş verdim ama sipariş durumu ilerlemiyor. Normal mi?

dogubati

80+
Bende 25 inde sistem 1 saat sonrada mouse pad siparişini verdim sistemi bugün kargoladılar mouse pad hala bekliyor 26 sında da kulaklık vermiştim onu hiç söylemiyorum :) Mailde atmıştım 3 ünü aynı anda kargoya verir misiniz diye ama 1 haftayı geçti görmediler :)

insan aldığı zama heyecanlanıyor hemen gelsin istiyor fakat geç gelmesi can sıkıyor.
Bu süreçte onlara da pek kızamıyorum, bence sipariş iptal vs. girmeden 3 kere düşünülmesi gerekiyor. Çünkü o da ayrı bir muamma, iptali kabul ettiydi. İade etti derken baya bir zaman geçiyor. En iyisi biraz sabır etmek olduğu kanaatindeyim. iyi günler dilerim, kendinizi yıpratmayın bu süreç vs hepsi düzelir elbet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Para iadesi yapıldı toplam 7 gün sürdü işlem.Para iadesi bekleyenler varsa devamlı arasın firmayı bunaltın işlemler daha hızlı yürüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
insan aldığı zama heyecanlanıyor hemen gelsin istiyor fakat geç gelmesi can sıkıyor.
Bu süreçte onlara da pek kızamıyorum, bence sipariş iptal vs. girmeden 3 kere düşünülmesi gerekiyor. Çünkü o da ayrı bir muamma, iptali kabul ettiydi. İade etti derken baya bir zaman geçiyor. En iyisi biraz sabır etmek olduğu kanaatindeyim. iyi günler dilerim, kendinizi yıpratmayın bu süreç vs hepsi düzelir elbet.
KARGO gerçekten çok hızlı dün kargoya verilmişti bugün elime ulaştı windows @Gizemss in söylediği gibi kurulu gelmiyor kurduktan sonra bios a falan bakıp yazarım tekrar

Son düzenleme:

BeratKu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Berat kumru
Alıntıyı görüntüle

28/05/2020 17:46:35 tarihinde sipariş verdim siparişiniz alındı kısmında 5 gündür nerdeyse hiçbirşey yapmamışlar normal mi?
Bende itopyadan sipariş verdim ve iki hafta içinde geldi(6gün önce).Hiçbir ilerleme olmaması normal,tek tek uğraşmak istemiyorlar herhalde,kargoya verince o aşamaların hepsi tamamlanmış gözüküyor.Gayet normal bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Hocam hayırlı olsun ben de dün ulaştım yarın iade edilecek dedi bu saat oldu hala yok
Hocam bekle iade ediliyor sabah erkenden sanada gelecektir.İletişimde kal devamlı biraz sık boğaz etmek gerekiyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,773
İsim
Sarp Yılmaz

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
Merhaba arkadaşlar, benim İtopya ile başımdan geçen alışveriş deneyimimi sizlerle paylaşayım.

Öncelikle hazır sistem ve monitör sipariş ettim. Hazır sistemi iptal ettirip iade talep ettim. İade işlemim 2 günde tamamlanıp para hesabıma geri yatırıldı. Bu süre zarfında mail ile 4 kere, sabah 09:00’da çağrı merkezini arıyarak(5. Sıra) iletişim kurdum ve aciliyet durumundan bahsettim. İade için firmanın üstüne giderseniz daha hızlı sonuçlandırıyorlar anladığım kadarıyla.

Monitöre gelecek olursak kargolama sürecinde şöyle bir durum yaşadım. 26 Mayıs günü sipariş vermiştim. Online proje-sınav haftası olduğundan aciliyet durumundan bahsettim. 1 Haziran’da firmaya mail atıp ürün kargolanmaz ise iptal edeceğimi bildirdim. Aynı gün ürünün kargolandığı maili geldi. Ups kargo takip kodunu sorguladığımda ise “Paketiniz Ups’e teslim edilmek üzere beklemektedir.” İfadesi yazıyordu. 3 gün oldu hala böyle yazmakta. Artık muhattap bulamıyorum. Açıkcası uğraşmak da istemiyorum. Muhtemelen müşteri iptal talebinde bulunmasın diye ups kargodan kurye çağırıp kod oluşturup teslim etmediler. Kargo takip kodu olan arkadaşlar ne durumda diye Ups sitesinden bir sorgulatsın derim. Bir nevi çakallık gibi bir şey bu.. Beklemedeyim hala..

Not: iptal edilen sistem yerine piyasada bilinen başka bir firmadan aynı özelliklere benzer sistem sipariş ettim. 2 gün içinde elime ulaştı.

nightclup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ismail fırat kürklü
İtopya üzerinden 27 Mayıs'ta sistem siparişi vermiştik. Bugün ürününüz kargoya verilmiştir diye mail geldi. 5 iş gününde kargoya verilmiş oldu ürün açıklama kısmında da 7 iş günü diye yazıyordu kısaca bize karşı sözlerini tuttular.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Hocam bekle iade ediliyor sabah erkenden sanada gelecektir.İletişimde kal devamlı biraz sık boğaz etmek gerekiyor.
Hocam yine aradım konuştum bugün iade edilecek dedi,iptal işlemi değerlendiriyor diyordu sitede artık iptal edilmiştir dedi ama hâlâ para gelmedi ilginç, hayır yani gelmeyeceğinden değil bir sorun mu var onu merak ediyor insan dolandırıcı falan değiller o konuda eminiz zaten ama süreç yavaş işliyor

clyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Çağrı Hüseyin Dinç
Hocam yine aradım konuştum bugün iade edilecek dedi,iptal işlemi değerlendiriyor diyordu sitede artık iptal edilmiştir dedi ama hâlâ para gelmedi ilginç, hayır yani gelmeyeceğinden değil bir sorun mu var onu merak ediyor insan dolandırıcı falan değiller o konuda eminiz zaten ama süreç yavaş işliyor
Banka ile ilgili bi sorun olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dün itopyadan bilgisayar siparişi verdim şikayet var daki yorumları okuyunca pişman oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Hocam ben iptal talebi değerlendiriliyor kısmındayken 27 sinde yani aradım iptal durumuna güncellettirdim siz gibi işte daha bugün yattı para.1 hafta sonra yatar sanırım o zaman sizin para.Ama pazartesi yatar gibi geliyor bana en geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegarajdan sipariş ettim bugün sistemi.Bırakın telefonla aramayı sitelerinden mesaj yoluyla konuştum adamlarla.Asıl %100 müşteri memnuniyeti budur.İtopyadan alışveriş daha tövbe..

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mahir
İtopya üzerinden 27 Mayıs'ta sistem siparişi vermiştik. Bugün ürününüz kargoya verilmiştir diye mail geldi. 5 iş gününde kargoya verilmiş oldu ürün açıklama kısmında da 7 iş günü diye yazıyordu kısaca bize karşı sözlerini tuttular.
Hangi sistemi sipariş etmiştin kardeşim?

Top Bottom