Neler Yeni

İtopya'dan sipariş verdim ama sipariş durumu ilerlemiyor. Normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
www.instagram.com/memotellica
Twitter
_memotellica
Şikayetvar a konu açtım kardeşim herhangi bir geri dönüş olmadı.Saçlarımı yoluyorum şu an cidden sinirden.Son 7 kişideyim 56.dakika bakalım nolacak.Çarşamba iptal ettiler cuma işleme koymuşlar iptali salıyı bekleyin demişlerdi en geç çarşamba demişlerdi.Bankamı aradım iade yok dediler.Şaka gibi valla ne diyim.
hangi yöntem ile alışveriş yapmıştınız hocam havale mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hazar Tamer
insanları parasıyla rezil ve mağdur ediyorlar bu siteler. girin şikayetvar.com ‘ a binlerce şikayet var itopya.com için, adamların umrunda bile değil çözüm üretmeyi geçtim geri dönüş bile yapmıyorlar , utanmadan %100 müşteri memnuniyeti yazıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
Twitter
_memotellica
Banka kartı hocam 1 saat doldu suratıma kapandı telefon cidden çıldıracağım artık..
hocam adamlar legal cevap vermeme yöntemi bulmuşlar 80kisi bekleyene kadar 1saatlik süre dolmuş oluyor otomatik olarak kapanıyor,her ne hikmetse ne zaman arasam 81,84,88 kisi sirada oluyor, işin özü sirada 80kisi falan yok hocam bu yöntemle kimseye cevap vermiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Hayret verici olarak geri dönüş yaptılar hemen telefon kapanınca yarın hesabınızda olacaktır para dediler.28 yapılmış iade 3 iş gününe göre yarın yatacak dediler.Beklemiyordum böyle bir geri dönüş kusura bakmayın haklısınız işlemler aşırı yoğun dediler.Bakalım yarın nolacak.Büyük ihtimalle yarın geçecek gibi hesabıma para.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayret verici olarak geri dönüş yaptılar hemen telefon kapanınca yarın hesabınızda olacaktır para dediler.28 yapılmış iade 3 iş gününe göre yarın yatacak dediler.Beklemiyordum böyle bir geri dönüş kusura bakmayın haklısınız işlemler aşırı yoğun dediler.Bakalım yarın nolacak.Büyük ihtimalle yarın geçecek gibi hesabıma para.
Buraya yazarım hocam yarın para yatarsa hesaba.Banka kartından tek çekim olduğu için işlem daha hızlı gerçekleşecek sanırım.Siz de devamlı arayın derim hocam ben çarşambadan beri devamlı arıyorum her gün.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
En geç 5 Haziran Cuma günü kargoya verileceği söylendi. Sabırlı olun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
25 inde sipariş vermiştim dün geceye kadar sizin ki gibi ürünleriniz hazırlanıyor kısmındaydı bu sabah mail geldi sistem kargoya verilmiş, forumda bi arkadaşın dediğine göre o kısım yoğunluktan dolayı güncellenmiyormuş vs vs.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
itopya 13-14 günde gönderiyordu bu konu hakkında çok araştırdım geneli 13-14 günde geliyor diyolar (iş günü)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Şanlı
Instagram
Twitter
_memotellica
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya yazarım hocam yarın para yatarsa hesaba.Banka kartından tek çekim olduğu için işlem daha hızlı gerçekleşecek sanırım.Siz de devamlı arayın derim hocam ben çarşambadan beri devamlı arıyorum her gün.
Darısı benim başıma hocam müşteri hizmetlerine bağlanırsam, parayı almış kadar mutlu hissedicem

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
beyler çağrı merkezini boşuna aramayın bu saatlerde erken saatlerde arayın 1 saat doldumu otamatik kapanıyor onlarla alakalı değil mesela ben 1. sıradayken ve 3. sıradayken otamatik kapandı 1 saat bekledim fazlasını bekleyemiyorsunuz

dogubati

80+
21.05.2020'de sipariş verdim, araya bayramdır, sokağa çıkma yasağıdır baya bir şey girdi.
29.05.2020'de kargoya verdiler UPS Kargo bugün elime ulaştı. Darısı sizinde başınıza diyelim :)

yalnız bir sorun var, monitör siparişini 3 gün sonra geçtim hala kargoya vermediler :) hayırlısı olsun sistem geldi ben ona bakıyorum o bana bakıyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Furkan Engin
21.05.2020'de sipariş verdim, araya bayramdır, sokağa çıkma yasağıdır baya bir şey girdi.
29.05.2020'de kargoya verdiler UPS Kargo bugün elime ulaştı. Darısı sizinde başınıza diyelim :)

yalnız bir sorun var, monitör siparişini 3 gün sonra geçtim hala kargoya vermediler :) hayırlısı olsun sistem geldi ben ona bakıyorum o bana bakıyorum
Bende 25 inde sistem 1 saat sonrada mouse pad siparişini verdim sistemi bugün kargoladılar mouse pad hala bekliyor 26 sında da kulaklık vermiştim onu hiç söylemiyorum :) Mailde atmıştım 3 ünü aynı anda kargoya verir misiniz diye ama 1 haftayı geçti görmediler :)

Top Bottom