Neler Yeni

İtopyadan siparis vermeyin

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Firmayı Eleştirmek Yerine Firmaya Hakaret Etmek
10 gün oldu... Allahin b*laları yollayın kargomu bir tek ssd kaldı sistemi çalıştırayim artık 3 5 iş günü dediniz 10 gün oldu bir daha ne alırım ne aldiririm almayın beler bir saattir müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum 45. Sıradayım vazgecmicem

Not:moderasyon ekibi anlamaz diye sansurlemistim anlamışlar

Adamların attığı maile bak...
Screenshot_20201130_132614_com.android.email.jpg

Son düzenleme:

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Sakin çok büyük indirimler olduğu için böyle.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10 gün oldu... Allahin b*laları yollayın kargomu bir tek ssd kaldı sistemi çalıştırayim artık 3 5 iş günü dediniz 10 gün oldu bir daha ne alırım ne aldiririm almayın beler bir saattir müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum 45. Sıradayım vazgecmicem
İtopya şuan çok meşgul.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
belaları gibi kötü cümleler kullanmana gerek yok benimde siparişim geç geldi ama demedim öyle bir şey bir daha alışveriş yapmazsın olur biter

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Benim Klavyem en erken 30 unda kargolancak yazıyordu ön sipariş diye 25inde evime bile geldi. Ben mutlu oldum şahsen

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Senin gibi alan binlerce insan var. Sen firma olsan sakin günlerle devasa indirim günlerinin kargo süresini bir tutabilir miydin?

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakin çok büyük indirimler olduğu için böyle.
Tamam da kardeşim madem beceremiyorlar bu süreci bana 3 5 iş günü demicekler dicekler ki ne zaman vereceğimiz belli değil o zaman gider başka siteden 100 TL fazla verip alırım

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Tamam da kardeşim madem beceremiyorlar bu süreci bana 3 5 iş günü demicekler dicekler ki ne zaman vereceğimiz belli değil o zaman gider başka siteden 100 TL fazla verip alırım
Sende haklısın dostum.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Sırf kargoyu geç yolluyorlar diye insanlara bela okumak... Bir kargo için gerek var mı sizce bu düşüncelere? Haklıyken haksız oluyorsunuz.

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Senin gibi alan binlerce insan var. Sen firma olsan sakin günlerle devasa indirim günlerinin kargo süresini bir tutabilir miydin?
Tutmayacagim sözü vermezdim millete 1 3 iş günü 3 5 iş günü demezdim müşterisi mağduriyeti heryerde belli itopya instagram sayfası son attıkları postun bir öncesine bak yorumlarına yeterli ztn (şikayet var sitesini söylemiyorum) bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf kargoyu geç yolluyorlar diye insanlara bela okumak... Bir kargo için gerek var mı sizce bu düşüncelere? Haklıyken haksız oluyorsunuz.
Sende haklısın dostum.
Hayir arkadaşlar kargo istese 1 ah da gelsin sıkıntı şu şimdi benim bütün parçalar hazır pc olsun monitör olsun bir tek bu siteden aldığım ssd gelmiyor bu şimdi bana 1 ah sonra gelirse monitorumun 15 gün iade süreci geçmiş olucak eğer herhangi bir sıkıntı yaşarsam monitörde ne olucak peki?? Veya kasada bir parçam da sıkıntı çıkarsa 15 gün geçmiş olacak ve firmalar isterlerse bahane uydurup benden bu parçaları almicaklar sıkıntı burda zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,706
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom