konu açmak için konu açmasan keşkeMerhaba hazır sistem az önce elime ulaştı fakat monitör henüz gelmedi şuan kolileri açmadım 2 koli geldi nedense anlamadım 2.de ne var çözemedim kulaklık diyicem uzun bi koli o da olmaz anlam veremedim kısaca monitör gelmeden bişey yapılır mı ve 2.kolide ne var yardımcı olursanız sevinirim![]()
Babam eve ben gelmeden açmamamı söyledi merak ettiğimdeb sordum hak veriyorum çok saçmakonu açmak için konu açmasan keşke
babanla ne alakası var ki bilgisayarınTeşekkürler unuttum diğer parçaların kutularının olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babam eve ben gelmeden açmamamı söyledi merak ettiğimdeb sordum hak veriyorum çok saçma
İlk kolide kasa, ikinci kolide parçaların kutuları ve ekran kartı var. Ekran kartını montajlayıp aç bilgisayarı.Merhaba hazır sistem az önce elime ulaştı fakat monitör henüz gelmedi şuan kolileri açmadım 2 koli geldi nedense anlamadım 2.de ne var çözemedim kulaklık diyicem uzun bi koli o da olmaz anlam veremedim kısaca monitör gelmeden bişey yapılır mı ve 2.kolide ne var yardımcı olursanız sevinirim![]()
2.kolide ne olduğunu öğrenmek için sanırım koliyi açmak lazım ben öyle anladım. Monitörsüz anca televizyona bağlarsın o kadarMerhaba hazır sistem az önce elime ulaştı fakat monitör henüz gelmedi şuan kolileri açmadım 2 koli geldi nedense anlamadım 2.de ne var çözemedim kulaklık diyicem uzun bi koli o da olmaz anlam veremedim kısaca monitör gelmeden bişey yapılır mı ve 2.kolide ne var yardımcı olursanız sevinirim![]()