Neler Yeni

itopyadan steel series rival 3 aldım güvenilirmidir?

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Merhaba arkadaşlar, itopya nasıl bir site çoktan siparişi verdim fakat iadesi zorlarmı süründürürmü? vatan bilgisayardan monitör aldım 1 aydır iade edilmedi kırık geldiğinden dava açtım adamlara hala uğraşıyorum bu siteden bozuk gelse sorun çıkarmı?

not: eğer çok kişi iade süründürür derse hemen iptal edeceğim bilginize.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Merhaba arkadaşlar, itopya nasıl bir site çoktan siparişi verdim fakat iadesi zorlarmı süründürürmü? vatan bilgisayardan monitör aldım 1 aydır iade edilmedi kırık geldiğinden dava açtım adamlara hala uğraşıyorum bu siteden bozuk gelse sorun çıkarmı?
Sorun çıkartabiliyorlar nadiren ama umarım bir şey olmaz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen kutusunu açıp kurarken kayda ol, nolur nolmaz.
Benim mouse bozulmuştu (ilk 14 gün süresi dolmuştu) götürdüm mağazaya verdim. İki hafta içinde yenisiyle değişim yaptılar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,557
İsim
Oğuz Oğuz

Güvenilirdir.

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Site genel olarak güvenilir ancak uğraştırırlarmı, nadiren.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen kutusunu açıp kurarken kayda ol, nolur nolmaz.
Benim mouse bozulmuştu (ilk 14 gün süresi dolmuştu) götürdüm mağazaya verdim. İki hafta içinde yenisiyle değişim yaptılar.
Aşırı korkutucu, vatan bilgisayardan büyük bir darbe yedikten sonra itopyadan da darbe yersem birdaha internetten alışveriş yapamam :(

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe

itopyanın kendisi güvenilir de çalıştıkları kargo şirketi fazla güvenilir değil.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amatör bir çekim hayat kurtarır diyorsanız işe yarar derseniz videoya da alırım arkadaşlar teşekkürler.

Top Bottom