İtopya'dan verdiğim siparişler

P.O. kutusu şirket adı falan diyor amazon adres girerken bunları girmek zorunlu mu ne istiyor benden 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim saolun :)
Şirket adı girmene gerek yok. Zorunlu alanları doldur yeter posta kodu vs. şehri ve semti girince kendinden oluyor.

Şirket adı girmene gerek yok. Zorunlu alanları doldur yeter posta kodu vs. şehri ve semti girince kendinden oluyor.
0***** Prime Aynı Gün Teslimat bölgesinde değil. böyle dedi prime olmuyor mu bana yani

iade süreci 2 3 gün sürer itopyada bence amazondan al 2 3 günde direk eline olsun :)
Bro bende razer deathadder v2 alıp iptal etmiştim ama hala değerlendiriliyor diyo. Adresten dolayı iptal edip tekrar alcaktım. Tek hesap için tek hak oluyor aynı üründe. Şuan aynı ürün tekrar indirimde farklı hesap açıp tekrar mı alsam yada yarın arayıp konuşsam düzeltirler mi? Bi yandan da korkuyorum indrim bittikten sonra siz iptal etmişsiniz para iadesi yapacağız derler diye.

Bro bende razer deathadder v2 alıp iptal etmiştim ama hala değerlendiriliyor diyo. Adresten dolayı iptal edip tekrar alcaktım. Tek hesap için tek hak oluyor aynı üründe. Şuan aynı ürün tekrar indirimde farklı hesap açıp tekrar mı alsam yada yarın arayıp konuşsam düzeltirler mi? Bi yandan da korkuyorum indrim bittikten sonra siz iptal etmişsiniz para iadesi yapacağız derler diye.
bende böyle olabileceğini düşünerek iptal etmemiştim iyi ki etmemişim 😅

Kaçtan aldıysan para iadesini zaten yapacaklar ondan sonra tekrar alırsın. Güncel fiyatı ne ise :)

Geri