Trabzonlu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 425
Sakın çalıştırma tekrar. Hangi parçada yanık olduğunu anlaman çok önemli hemen kokunun hangi parçadan geldiğini anlamaya çalış.Elektriksel dalgalanma oldu akım koruma olmasına rağmen cızırtı geldi hemen şalterden kapattım ama duman kokusu var
Ne yapmalıyım çalıştırmayı denemelimiyim
sadece psu sa öp başına koy hocam en iyisi bir yakından psu ödünç alın parçaları deneyinPsu yüzde doksan
Emin ol kanka, sorun psu daysa sıkıntı yok o zaman. Psu değiştirilir. Fakat eğer psu da değil de başka bir şeyden kaynaklanıp psu onuda engellemiş olabilir. Bütün parçalara iyice bak sıkıntı varmı yokmu diye.Psu yüzde doksan
Ya bu kodumun fsp psusu ikinciye yapıyor aynı şeyi ya diğerinde evin tesisatını değiltirdim şimdide bilmiyorum ne yapacağımEmin ol kanka, sorun psu daysa sıkıntı yok o zaman. Psu değiştirilir. Fakat eğer psu da değil de başka bir şeyden kaynaklanıp psu onuda engellemiş olabilir. Bütün parçalara iyice bak sıkıntı varmı yokmu diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artı olarak ilk kez sorun çıkaran bir fsp psu görüyorum, eski değil değilmi?
Bir de pp de korkmuş kedi var kahkaha attım ilk gördüğümde fadsafdsdfsaafds
Yok ki öyle biryersadece psu sa öp başına koy hocam en iyisi bir yakından psu ödünç alın parçaları deneyin
Kanka aynı psu değilse imkansız gibi bir şey. FSP en güvenilir psu üreticilerindendir. Başka bir sorun olabilir, belki çoklayıcı belki başka bir şey ama psu pc ye zarar vermemiş yani bence başka bir sorun olabilir, belki pirizde belki başka bir şeyde yada kasadaki parçalarda. Arkadaşın dediği gibi, başka bir psu deneyin. Ama arkadaşınızdan falan almayın sonra başınıza kalır psu bozulursa.Ya bu kodumun fsp psusu ikinciye yapıyor aynı şeyi ya diğerinde evin tesisatını değiltirdim şimdide bilmiyorum ne yapacağım
Kanka psudan duman çıkıyor hala markayı savunuyorsun bana yapmaKanka aynı psu değilse imkansız gibi bir şey. FSP en güvenilir psu üreticilerindendir. Başka bir sorun olabilir, belki çoklayıcı belki başka bir şey ama psu pc ye zarar vermemiş yani bence başka bir sorun olabilir, belki pirizde belki başka bir şeyde yada kasadaki parçalarda. Arkadaşın dediği gibi, başka bir psu deneyin. Ama arkadaşınızdan falan almayın sonra başınıza kalır psu bozulursa.
Gidip 1000lik platinum bir şey alıcam sonrada upsKanka psudan duman çıkıyor hala markayı savunuyorsun bana yapma
Diğer bileşenleri nasıl tek tek kontrol edebiliriz ki böyle bir durumda?Kanka aynı psu değilse imkansız gibi bir şey. FSP en güvenilir psu üreticilerindendir. Başka bir sorun olabilir, belki çoklayıcı belki başka bir şey ama psu pc ye zarar vermemiş yani bence başka bir sorun olabilir, belki pirizde belki başka bir şeyde yada kasadaki parçalarda. Arkadaşın dediği gibi, başka bir psu deneyin. Ama arkadaşınızdan falan almayın sonra başınıza kalır psu bozulursa.
Psu ya baktığı gibi, yanık kokusu geliyorsa bakması lazım herhangi bir kablo bir yere deyiyormu, zarar gören bir kısım varmı, kısa devre olmasına yol açacak bir şey varmı vb. parçaların çalışırlık durumundan bahsetmiyorum kontrol et derken, olur da içine bir şey kaçar bilemezsin. İlk bilgisayarların içine bözek kaçtığı için bu günlerde bug diyoruz hatalara.Diğer bileşenleri nasıl tek tek kontrol edebiliriz ki böyle bir durumda?
Kanka savunmuyorum, forumlara bakabilirsin fsp psu dan dolayı bilgisayarı mafolan varmı diye, veya reddit e. Ki seninkide zarar görmemiş muhtamelen. Ekstrem bir durum olabilitesi çok yüksek o yüzden söylüyorum yoksa babamın oğlu değil fsp. Başka bir psu aldığındada aynısı olursa ciddi ontrol ettir senin elektirik sistemini.Kanka psudan duman çıkıyor hala markayı savunuyorsun bana yapma
Gidip 1000lik platinum bir şey alıcam sonrada ups
Psu ya baktığı gibi, yanık kokusu geliyorsa bakması lazım herhangi bir kablo bir yere deyiyormu, zarar gören bir kısım varmı, kısa devre olmasına yol açacak bir şey varmı vb. parçaların çalışırlık durumundan bahsetmiyorum kontrol et derken, olur da içine bir şey kaçar bilemezsin. İlk bilgisayarların içine bözek kaçtığı için bu günlerde bug diyoruz hatalara.
Kanka savunmuyorum, forumlara bakabilirsin fsp psu dan dolayı bilgisayarı mafolan varmı diye, veya reddit e. Ki seninkide zarar görmemiş muhtamelen. Ekstrem bir durum olabilitesi çok yüksek o yüzden söylüyorum yoksa babamın oğlu değil fsp. Başka bir psu aldığındada aynısı olursa ciddi ontrol ettir senin elektirik sistemini.
İtopyaya geldim marka önerisi varmıdır fsp haricindeDiğer bileşenleri nasıl tek tek kontrol edebiliriz ki böyle bir durumda?
Psu ya baktığı gibi, yanık kokusu geliyorsa bakması lazım herhangi bir kablo bir yere deyiyormu, zarar gören bir kısım varmı, kısa devre olmasına yol açacak bir şey varmı vb. parçaların çalışırlık durumundan bahsetmiyorum kontrol et derken, olur da içine bir şey kaçar bilemezsin. İlk bilgisayarların içine bözek kaçtığı için bu günlerde bug diyoruz hatalara.
Kanka savunmuyorum, forumlara bakabilirsin fsp psu dan dolayı bilgisayarı mafolan varmı diye, veya reddit e. Ki seninkide zarar görmemiş muhtamelen. Ekstrem bir durum olabilitesi çok yüksek o yüzden söylüyorum yoksa babamın oğlu değil fsp. Başka bir psu aldığındada aynısı olursa ciddi ontrol ettir senin elektirik sistemini.
İtopyaya geldim marka önerisi varmıdırDiğer bileşenleri nasıl tek tek kontrol edebiliriz ki böyle bir durumda?
dsfadsfafdas,İtopyaya geldim marka önerisi varmıdır fsp haricinde
Çok mantıklıEdit
İtopyadan indirimle 8950₺ ye aldım