Neler Yeni

İtopyanın hafta sonu fırsatlarını kaçırmayın

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Güzel indirim olmuş benim beğendiğim ürünlerin linklerini bırakıyorum beğenmeyen olur bu kişiden kişiye değişir bence alınabilirler bunlar
Mouselar
Klavyeler
şimdi birçok kişi membrana o kadar para verilir mi der bence çok iyi bir klavye
brown swtich ve güzel duruyor
Kulaklıklar
ve ayrıca razerı seviyorum iyisine iyi kötüsüne kötü derim
Monitor
ips pivot 1 ms 75 hz abisine göre fiyatı baya düşük
Ram
Ekran Kartı
PSU
Kasa
SSDleer

Veee son olarak en iyisine geçiyoruz
şaka la şaka bunu alanın kendisine saygısı yoktur
sensei ten indirim de değil

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Hocam hepsiburadada normal versiyonu 860 lira. Speed switch kullanan tek seni buldum. Nasıl bir switch acaba? Yazı yazmak zor gelmiş başkalarına sen ne kadar sürede alıştın? Klavyenin sevip sevmediğin tüm özelliklerini paylaşır mısın?

İlk başlarda inanılmaz zorluk çektik alışana kadar. 1 Haftayı geçmiştir alışma sürem. harfleri fazla fazla yazabiliyorum Switch Çok hassas hala bile bazen yanlış yazımlar yapabiliyorum ve oyunlarda fazla basmam sonucu fazla sağa veya sola kayabiliyorum. Sonuna kadar basmana gerek yok neredeyse anında tepki veriyor milim dokunuşla. Klavye taş gibi üzerine herhangi bir sıvı vb dökmediğiniz sürece eni çok çok uzun süre götürür..

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
İlk başlarda inanılmaz zorluk çektik alışana kadar. 1 Haftayı geçmiştir alışma sürem. harfleri fazla fazla yazabiliyorum Switch Çok hassas hala bile bazen yanlış yazımlar yapabiliyorum ve oyunlarda fazla basmam sonucu fazla sağa veya sola kayabiliyorum. Sonuna kadar basmana gerek yok neredeyse anında tepki veriyor milim dokunuşla. Klavye taş gibi üzerine herhangi bir sıvı vb dökmediğiniz sürece eni çok çok uzun süre götürür..
Almaya değer mi dersin? Daha önce red kullandım bir süre. Fiyatı da uygun. Alsam pişman olur muyum dersin? Tekrar o şans sana gelse tekrar alır mısın yoksa farklı model mi alırsın?

FaWoRi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Aykut Tanrıverdi
Bayram indiriminde Asus TUF RX 5600XT OC EVO kartını 2499TL almıştım. Şimdi ise 3500TL aşağı satan yoktur.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Almaya değer mi dersin? Daha önce red kullandım bir süre. Fiyatı da uygun. Alsam pişman olur muyum dersin? Tekrar o şans sana gelse tekrar alır mısın yoksa farklı model mi alırsın?

Almaya değer Fiyatı şu anda piyasaya göre çok uygun geldi. Tekrar ihtiyacım olsa tekrar alırım aynı klavyeyi. Pişman etmez bu klavye.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
mausların hiçbiri mantıklı değil hocam hepsi önce fiyatı yükseltilmiş daha sonra da biraz indirim yapılmı o kadar

LİSTENİN 1. Sİ AOC MONİTÖR NET ALINIR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,102
Üyeler
163,946
Son üye