Neler Yeni

İtopya'nın rezilliği

QRuder

80+ Silver
En son ki ayın ürünlerinde 1 adet GK200 klavye aldım heyecanlı bekleyiş başladı, daha sonra kargo geldi bir heyecanla açtım video çekmeyi unuttum bir problem olmasın diye çekecektim. Açtım ve masaya geçtim pc ye taktım her şey gayet güzel fakat klavyenin düz yüzeyde sağa sola oynadığını farkettim ve sonrasında sanayi tipi terazi ile ölçüm yaptım ve klavyenin yamuk olduğunu zaten bilek desteği kutuyu ilk açtığımda belliydi ki teşhir ürünü, dedim ondan bir şey olmaz sonra klavye de yamuk çıkıcan ve üstüne birde ne göreyim bana klavyeyi outlet den yollamıslar. Üstüne üslük herkes ile aynı parayı öderken! Şikayet var sitesine konu açtım ve durumu dile getirdim klavyeyi geri gönderin vs dediler tamam dedim gönderdim 3,5 hafta sürdü geçen aradılar işte ücret iadesi mi yoksa ürün değişimi mi diye ürün değişimi dedim mümkünse bu sefer bir problem çıkmasın dedim klavye bugun geldi ve video çekerek açtım klavye yine aynı ,yamuk aww yamukkkkkkkkkkkkkkkkkkk kırıcam masayı istanbulda olsam ben gösteririm de onlara 2 kez yamuk klavye satmak neymis, video çekicem terazi bunda da yamuk 4 farklı terazi ile ölçtüm yetmedi günlük terazi lazım olan babam da ölçtü yamuk abi yamuk, THH ye şikayet edeceğim bana bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?

şikayetim : https://www.sikayetvar.com/itopya-b...-kendisi-yamuk-bilek-destegi-ise-teshir-urunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizinkiler de mi yamuk geldi bana mı özel bu ?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Yusuf
kanka bu tip klavyede alttaki kauçuklar acaip ince falan koyuyorlar bende de çoğu klavyede oluyordu bu kendim kaydırmaz yapıştırıp kullanıyordum. bu arada destek konusunda yine iyisin ben itopyada 2 yıl önce sanırım hyperx cloud silver kulaklıkta sıkıntı yaşamıştım ve tüketici hakem heyetine kadar gitmek zorunda kalmıştım. itopya kampanya ve satış sonrası destekte benim gözümde baya vasat.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
En son ki ayın ürünlerinde 1 adet GK200 klavye aldım heyecanlı bekleyiş başladı, daha sonra kargo geldi bir heyecanla açtım video çekmeyi unuttum bir problem olmasın diye çekecektim. Açtım ve masaya geçtim pc ye taktım her şey gayet güzel fakat klavyenin düz yüzeyde sağa sola oynadığını farkettim ve sonrasında sanayi tipi terazi ile ölçüm yaptım ve klavyenin yamuk olduğunu zaten bilek desteği kutuyu ilk açtığımda belliydi ki teşhir ürünü, dedim ondan bir şey olmaz sonra klavye de yamuk çıkıcan ve üstüne birde ne göreyim bana klavyeyi outlet den yollamıslar. Üstüne üslük herkes ile aynı parayı öderken! Şikayet var sitesine konu açtım ve durumu dile getirdim klavyeyi geri gönderin vs dediler tamam dedim gönderdim 3,5 hafta sürdü geçen aradılar işte ücret iadesi mi yoksa ürün değişimi mi diye ürün değişimi dedim mümkünse bu sefer bir problem çıkmasın dedim klavye bugun geldi ve video çekerek açtım klavye yine aynı ,yamuk aww yamukkkkkkkkkkkkkkkkkkk kırıcam masayı istanbulda olsam ben gösteririm de onlara 2 kez yamuk klavye satmak neymis, video çekicem terazi bunda da yamuk 4 farklı terazi ile ölçtüm yetmedi günlük terazi lazım olan babam da ölçtü yamuk abi yamuk, THH ye şikayet edeceğim bana bilen arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz rica etsem?

şikayetim : https://www.sikayetvar.com/itopya-b...-kendisi-yamuk-bilek-destegi-ise-teshir-urunu

Sizinkiler de mi yamuk geldi bana mı özel bu ?
bir sürü kişiye yamuk gelmiş bence ya başka yerden al ya vazgeç bu klavyeden

QRuder

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH ye başvurmaya değer mi
Eğer başvurursam şöyle bir hakkım varmı ben tam olarak göremedim ama. Ürünün bende kalması ve para iadesi veya beni mağdur ettikleri süre zarfı için tazminat, avukatlık iş varsa o kolay

WhatsApp Görsel 2022-11-12 saat 16.29.12.jpg

federalper

80+ Silver
Eğer başvurursam şöyle bir hakkım varmı ben tam olarak göremedim ama. Ürünün bende kalması ve para iadesi veya beni mağdur ettikleri süre zarfı için tazminat, avukatlık iş varsa o kolay

Alıntıyı görüntüle
Yani hocam ürün 150 100 civarı değil miydi başvurduğuna değmez bence

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Yusuf

Alıntıyı görüntüle
attığın taş ürküttüğün kuşa değmeceği için iade hakkın varsa kullan. ürün davalık duruma taşındığında zaman ve nakit kaybın büyüyecek.

En İyi Cevap
3
Hocam itopyalık bir durum mu bilmiyorum sorunlu imiş yenisiyle değiştirmişler, kronik sorunlu bir ürünü size düzeltip geri gönderecek halleri yok.

QRuder

80+ Silver
Şu mizarlardan herkes 2 şer 3 er almasa bizde alsak da uğraşmasak şunlarla be herkes 1 tane alsın geçsin işte 5-10 tane alan da vardır eminim (gümrükde felan takılacak zaten illiaki)

Hocam itopyalık bir durum mu bilmiyorum sorunlu imiş yenisiyle değiştirmişler, kronik sorunlu bir ürünü size düzeltip geri gönderecek halleri yok.
hepsi böyle yamukmuş demekki hocam 2.si böyle geldiyse...Abdullah abi gör ,duy bunları güzel ürünler çıkart şu ayın ürünlerinde gözünü seveyim

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
benim gördügüm dört dört lük firma yok, hepsinde rezillik yaşayan var. Bnede sinerjide yaşadım, adamı ***** yerine koyuyorlar

Top Bottom