Neler Yeni

itü vs odtü elektronik

xero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ışık zeren polat
yks de sayısalda 1465. oldum iki okulda da elektronik tutuyor ama karar veremedim her zaman itü demiştim bugüne kadar ama odtü de cazip gelmeye başladı ama ailem odtü istemiyor bu konuda biraz yardımcı olur mususnuz?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
benim görüşümce itü daha iyi hocam

Rulep

80+ Gold
İstanbul mu Ankara mı buna göre tercih yap ikisi de iyi aç kalmazsın

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
yks de sayısalda 1465. oldum iki okulda da elektronik tutuyor ama karar veremedim her zaman itü demiştim bugüne kadar ama odtü de cazip gelmeye başladı ama ailem odtü istemiyor bu konuda biraz yardımcı olur mususnuz?
İstanbulda yaşamakla ankarada yaşamak çok farklı ona karar ver üniversite olarak ikiside çok iyi zaten kendi fikrim olarak İstanbula anca gezmeye gidilir yaşamak için iyi değil

xero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ışık zeren polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir nedeni var mı özelllikle

donanimci98

80+ Bronze
Ankara'da EE okuyanların çoğu savunma sanayi şirketlerinde çalışıyor. Niyetin varsa ona göre düşünebilirsin. İstanbul kalabalığı da var ben Ankara tercih ederim açıkçası

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Bence itü daha iyi bir üniversite fakat Ankara, İstanbul'a göre daha yaşanılabilir bir yer. Bir de İstanbul'da deprem riski de çok yüksek.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bence ODTÜ okursan hem daha iyi eğitim, hem daha ekonomik bir şehir ankara. İstanbul çok pahalı. İtü makine çok iyi.

helal olsun sana reis nasıl çalıştın ne zamandan beri çalıştın biraz anlatırmısın

xero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ışık zeren polat
Bence itü daha iyi bir üniversite fakat Ankara, İstanbul'a göre daha yaşanılabilir bir yer. Bir de İstanbul'da deprem riski de çok yüksek.
Neden itü daha iyi dediniz genel olarak odtü ye daha iyi denir ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

helal olsun sana reis nasıl çalıştın ne zamandan beri çalıştın biraz anlatırmısın
Valla ben özel okulla burslu girdim o yüzden derslerde falan ödevlerle zorladılar ama 9 10 çok çalışamdım 11 de okul kastı az ama aşırı değildi 12 de aynı şekil bir ara kastım sonra saldım 3 ay okullu salıp full neyi yanlış yaptım diyip yanlışları toplayıp full deneme çözdüm ben sınavı bu son 3 ay kazandım

Top Bottom