SpecialTricks
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramler yeterli bence...Çoğu insanın 64 ram almadığını biliyorsundur. Amaç ortalamanın üstünde olsun. 128 gb abartının da abartısı olur artık. İyice saçmalıyoruz hocam Tamam fiyatı açık bıraktık esneklik gösteriyoruz da yok yani artık daha da yükseltmeye gerek yok.ddr5 bence gereksiz. Bu ramlere bu kadar para verecegime 128 GB ram falan yaparim. CL degerleri cok yuksek. MHZ'ler yuksek olsa bile dengeleyemiyor cogu zaman.
islemcinin zaten OC edemiyorsun, o zaman ne geregi var Z690'in? bos para israfi.
PSU'da attigim 700 TL daha ucuz. Zaten sizin sectiginiz PSU'nun fiyatina lafim benim. Yoksa kalite konusunda bir sorunu yok.
DLS480'e her seyi takarsin neredeyse. Uste 420MM haric hepsi olur. One 420MM takiliyor.
Sistemi yaklasik 40k gibi fiyatlara cekersiniz o sekilde. Ki hak ettigi bu olur. 52k'ya bu sistemi yanima yanastirmam ben.
Diger urunlere bir lafim yok. Guzel urunler. HDD veya farkli bir SSD eklemenizi tavsiye ederim ek olarak o kadar.
Tamam senin dediğin psu yu alıcam. Önerdiğin sıvı soğutma çok pahalı başka bir seçeneğimiz yok mu?
Hdd depolama lazım değil bana arşivci değilim. SSD seçimim de gayet yeterli görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsini güncelledik.Ekran kartı veya işlemci düşükse birbirinin performansını düşürür. Bu her zaman olan bir gerçektir.
Sadece işlemciye dokunmadık. Son olarak önerini alayım.
İşlemciyi yükseltsek hangi sürüm olsa iyi olur o vakit?
Diğerleri sağlam çünkü...Fazla uçma yalnız i9 olmasına gerek yok i7 den devam edelim.
Bu konuyu sonsuza kadar kapatacağım artık.