Neler Yeni

İyi Bir İnsan Olduğum İçin Pişmanım

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Seni az çok anlıyorum hayatımızda hepimizi aile ya da arkadaş vs ortamından zorbalık görmüşüzdür ama artık buna izin verip ya da vermemek bizim elimizde sen şu an liseye falan gidiyorsun sanırım yani bu tarz durumlara hayır diyebilecek seviyedesin o yüzden yanına kuzu postu giymiş kurtlar olacağına iyi ve doğru kişiler ile yoluna devam edebilirsin sen ben ya da başkası yalnız kalırım korkusu ile bazı saygı ve görgü seviyesi düşüklere geçit vermeyelim her şey bir anda olmaz ama sadece sevmediğin tiplemeleri yanında tutmamaya bak
Çok saol yaşım 17 bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Çok saol yaşım 17 bu arada
Daha önünde çok yol var daha kimler karşına çıkacak o yüzden şu an bazı şeylerin farkındasın kendin gibi olgun düşünen kişiler ile takılmaya bak o zaman böyle kendini üzmez ve çok düşünmezsin ve şimdi tavrını net oturtursan ilerde çok sorun yaşamazsın en iyi tavsiyem bu

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Daha önünde çok yol var daha kimler karşına çıkacak o yüzden şu an bazı şeylerin farkındasın kendin gibi olgun düşünen kişiler ile takılmaya bak o zaman böyle kendini üzmez ve çok düşünmezsin ve şimdi tavrını net oturtursan ilerde çok sorun yaşamazsın en iyi tavsiyem bu
Cidden çok yardımcı oldun abla teşekkür ederim iyi geceler dilerim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
f2b664208cb0f4001adba1e3bca7d601.jpg

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Batuhan Demir
Bende böyleyim iyilik yaptığım yakın olduğum insanlar beni kullanmış hep çok geç farkettim ama artık ona göre tedbirimi alıyorum zorlandığım tek konu var o da farkında olmak bir şeylerin farkında olunca hep mutsuz oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,452
Üyeler
159,009
Son üye
jrexlol