3070'li Sistem Dururken Para Harcayıp 6700Lü cihaz kullanmak gibi bir şeyArkadaşlar imzada ki sistemin yanına ps5 almak istiyorum 4k oyunculuk için, bilgisayarı ne kadar sevsem de yatıp oyun oynamanın keyfi bir başka. Sizce gereksiz bir harcama mı olur?
3070'li Sistem Dururken Para Harcayıp 6700Lü cihaz kullanmak gibi bir şey
Exclusive oyunlar diyorsan zaten 1-2 seneye geliyorlar bence gereksiz.
Bence gereksiz bir harcama olur. Uzanmak istiyorsan bilgisayarına da kablosuz oyun kolu bağlayabilirsin dostum. Ps özel oyunlar oynamak isterim dersen belki o zaman düşünülebilir, bence yine gereksiz bir harcama olur. Artık ps oyunları pc ye de zaman içinde geliyor sanırım.
Bilgisayarla yatıp oyun oynamanı engelleyecek ne var? PSyi bağlayacağın televizyona bağla, bir gamepad bağla, arada lazım olursa diye bir wireless klavye mouse seti tak
Yeni kasanın dün ki sunumda tanıtılcağına çok umutluydum ancak tanıtılmadı tr ekonomisinde birşeyi almak için beklemek ne kadar mantıklı bilemiyorumfarklı bir açıdan da bakılabilir. paranız varsa yatırımda olabilir. bende sizin durumunuzdayım yeni kasası çıkınca almayı planlıyorum.
Oyun oynamayi seven biri icin mantikli. Hobin sonucta, her ne kadar cografyamizda hobi luks olsa da degil. Ya da dun gosterilen Spider-Man 2 nin etkisinde cok kaldim bilemiyorumPara var onda sıkıntı yok da ne kadar mantıklı sizlerin de görüşünü almak istedim
Valla bi tek bu hobim kaldı dostum.. Spiderman 2 güzeldi bence de pc gelecek diyorlar ama ne zaman ragnarok için de öyle demişlerdi kim bilir ne zaman gelecek ah slim kasa çıksaydı şimdiye almıştım fat kasa çok çirkin bi noktada orada tereddütte kalıp almıyorumOyun oynamayi seven biri icin mantikli. Hobin sonucta, her ne kadar cografyamizda hobi luks olsa da degil. Ya da dun gosterilen Spider-Man 2 nin etkisinde cok kaldim bilemiyorum
Bence boş.Arkadaşlar imzada ki sistemin yanına ps5 almak istiyorum 4k oyunculuk için, bilgisayarı ne kadar sevsem de yatıp oyun oynamanın keyfi bir başka. Sizce gereksiz bir harcama mı olur?