bütçen nedir ? bu fiyatlara çok daha iyi sistemleri satın almak mümkünÇalıştığım fabrikada banka değişikliği nedeniyle promosyon alma durumumuz var eğer promosyon alabilirsem sistem almayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Çok pahalı reis lin atıyorum bak git kasayı asus yap psuyu istersen 650 yap al 4k yada kafana göre 144 165 monitör al missÇalıştığım fabrikada banka değişikliği nedeniyle promosyon alma durumumuz var eğer promosyon alabilirsem sistem almayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Hatta monitörde atıyom bakÇok pahalı reis lin atıyorum bak git kasayı asus yap psuyu istersen 650 yap al 4k yada kafana göre 144 165 monitör al miss
HAQQUS-XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Dostum özelden yazabilirmisin senke beraber toplayalım güzel bir sistemBütçe monitör ile en fazla 25 27 bin
Hocam çok pahalı bu fiyata çok daha iyilwe varÇalıştığım fabrikada banka değişikliği nedeniyle promosyon alma durumumuz var eğer promosyon alabilirsem sistem almayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Ama monitör alınır mı? bilmemHocam bu fiyata 3070ti alınır
Çalıştığım fabrikada banka değişikliği nedeniyle promosyon alma durumumuz var eğer promosyon alabilirsem sistem almayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
bu beni aşar monıtor e param kalmazBLADE-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3070Ti oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F ve ASUS RTX 3070ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu alınabilir ozamanbu beni aşar monıtor e param kalmaz
25K cok para hocam kampanyali 20K'ya 3070 ti hazir sistem toplarsinizÇalıştığım fabrikada banka değişikliği nedeniyle promosyon alma durumumuz var eğer promosyon alabilirsem sistem almayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.