Neler Yeni

İyi kavga edecek adam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Küfürden nefret ederim diyip teknoloji forumunda gördüğüm en saçma konulardan birini açıyorsun ve açıkca kavga ve şiddete çağırıyorsun milleti :D gerçekten forumda çok ilginç tipler var konunu raporladım birazdan kapanır zaten.

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Küfürden nefret ederim diyip teknoloji forumunda gördüğüm en saçma konulardan birini açıyorsun ve açıkca kavga ve şiddete çağırıyorsun milleti :D gerçekten forumda çok ilginç tipler var konunu raporladım birazdan kapanır zaten.
Kapatılacak hiç bişey yaşanmadı konumda. Yazılanların çoğu ciddi bile değil birkaçı hariç. Ama senin gibi hanzolar çok forumda onun kanısına vardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknoloji formunda sadece ben mi açıyorum teknolojiden alakasız konu? 5 dk bak bakalım konulara o beynini kullanıp. Kilo nasıl alırımından tut doların hali ne olacağa, şuan hangi müziği dinliyorsunundan tut ne olacak bu rte nin haline... Gibi yüzlerce konu var. Sende gelip benim konuma yazıyorsun bunu.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
5 yıldır kickboxa gidiyorum istersen gel atalım 1 el.

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Ben Batmanim herkese tek atarım.

BurakTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak Türk
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Ailen böyle biri olmana ne diyor?

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Ya olum ülkemde böyle boş s** kafali adamlari görünce sinirlerim. Bozuluyo böyle olanlarin da ağzına....... Ne yiyip ne içiyonuz *** ne zannediyosun kendini
Bir report daha

Ailen böyle biri olmana ne diyor?
Önce senin Ailen ön yargılı olmana ne diyor onu söyle bende sana kendi ailemin ne düşündüğünü söyleyeyim

Bişey çıkmıyor

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Bir report daha

Önce senin Ailen ön yargılı olmana ne diyor onu söyle bende sana kendi ailemin ne düşündüğünü söyleyeyim

Bişey çıkmıyor
Ön yargı nerede?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular