Neler Yeni

İyi kavga edecek adam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Bu forumda ne kadar çok mersinli varmış ya

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Peki sen dayak yersen nolcak

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
download.jpg

hocam bu senmisin

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
senden falan korkutugumdan demiyorum bu dediklerimi zamanında tekvando , kickboks gibi sporlar yaptım ve üsüne fitness yaptım ögrendigim tek şey de şu eger teknik bir bilgin yoksa senden kısa zayıf bir adam bile seni param parça eder benim nasıl göründügümü merak ediyorsan da 190 boyunda izbandut gibi bi adamım ufacık tefecik adamsın üstüne teknik bilgin yok kaşınıyorsun cidden
lol

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Hocaya söyle hocam kavgaya gidecem meşgulüm gelemeyecem sen benim yerime idare ediver de. Hoca da tamam abi kavga ne zaman gelelim der. Gider paramparça yaparsınız. Sonra orada bi kız görüp onu eve atarsın. Onunla evlenirsin. Sonra uyanırsın
okudum

Excator23cm

80+ Gold
esenlere gel 186 75 kilo

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Status