RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Konuyu raporladım
knk alakası yok ama kulaklıkdan memnunmusun?gel garides kafa yenişehire gel
Kanka ona öyle diyorsunda açtığın konu mantıklı mı ?Kapatılacak hiç bişey yaşanmadı konumda. Yazılanların çoğu ciddi bile değil birkaçı hariç. Ama senin gibi hanzolar çok forumda onun kanısına vardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknoloji formunda sadece ben mi açıyorum teknolojiden alakasız konu? 5 dk bak bakalım konulara o beynini kullanıp. Kilo nasıl alırımından tut doların hali ne olacağa, şuan hangi müziği dinliyorsunundan tut ne olacak bu rte nin haline... Gibi yüzlerce konu var. Sende gelip benim konuma yazıyorsun bunu.
Bu gözler psu gereklimidir diye açılan konu bile gördü.Kanka ona öyle diyorsunda açtığın konu mantıklı mı ?
Belki bilmiyor sen doğuştan PSU'nun lazım olduğunu biliyor muydun ?Bu gözler PSU gereklimidir diye açılan konu bile gördü.
Yaşını söyleyebilir misin? Büyük ihtimalle geleceğini inşa edeceğin yaşlarda kavga dövüş arıyorsun.Konunun aslını bilmeden ön yargı ile yazı yazıyorsun?
21 yasındayımYaşını söyleyebilir misin? Büyük ihtimalle geleceğini inşa edeceğin yaşlarda kavga dövüş arıyorsun.
trabzonun neresinden ben ofAga uzakmış Trabzondayım. 178 boy 75 kilo. Sağlam gömerim ama uzak işte..
Yomratrabzonun neresinden ben of
Sana ön yargı ile yaklaşsam aaa cok haklısın mi dersin yoksa kendini mi savunursunAilenin tepkisini sormamın sebebi; benim çocuğum kavga dövüş arasaydı, kendini geliştirmek yerine kendine zarar verseydi üzülürdüm.
Şuanda seninle ilgili tek ön yargım: Ters bir insansın, kendine bir şeyler katmak istemeyen bir insansın.